Fylipe: ono je to i tím, že už se nás dost zná i osobně, takže víme s kým máte tu čest a také s tebou souhlasím, že je to tu prima, mám to téměř jako domovskou stránku.Sice sem tam mi někdo "škrtne nervem", ale jinak je tu pohoda a mír:-))
Tak kdy vykvete?
4 salamounek: andulka byla určená pro mojí kamarádku,proto jsem jí často brala do rukou.Bylo to mládě které nelétalo a chtěla jsem kámarádce poslat pár hezkých fotek a ty se v místnosti s bleskem udělat nedají, vzala jsem jí proto ven a kamarádka pak byla nadšená :o) .... jen ta s kocourem jí vyděsila :o)))
Aleši a jak jsou staré? Podle fotky jim nebudou ani tři měsíce, ale dovolím si tvrdit že to samice jsou.A mimichodem ta straka má mou oblíbenou barvu :o))
Tak dneska jsem byl na tom Pradědu. Jak jsem včera psal, když na Pradědu výjde počasí, tak to je hezčí než v Alpách a to doslova, ale naopak když ne, tak se Alpy můžou jít schovat taky. :D Dneska to byl takoví střed. Sice nefoukalo, ale jasno taky nebylo. Dopoledne to ještě šlo, ale odpoledne byla mlha jak mléko, takže vůbec nešlo vidět do čeho jedete. Aspoň že jsme nechytli ten vítr, protože když je tam vítr, tak je problém se udržet a to zase dolova :)