Tak zas něco z papouškářského světa :-P
V této kleci žil 3/4 roku anduláček, pěkná plastová bidýlka, krásně tenké větvičky, na dně famózní vrstva bordelu a misky prázdné.jediné s čím si hrál, byl řetízek uprostřed, bez možnosti proletu.Klec vyčištěná, ještě jí zbavit těch blbostí a dát vše přírodní a může jít k novému majiteli...
Tady je slibený seznam lidí co chodí do chatu ,jsou to ti co mě uvízli v paměti a jejich 40 a myslím že ještě někoho doplníte moje pamět je omezená Orina, Růža, Aeroforge, Astrild, Leef, Konicar, V.K.Brant, Vorel, Hrbáč, Peťula, Biker, Nezařazeni,Dalík, Fylip, Zbyněk, Emil,Arnost, Martina, chovatel003, Beruška, Hanahana, Bejbinka, Klaudinka, Matúš, Frenci, Nany, Mikey, Jakub ara, Ludek 13, Aleprd, Lukas, Mildaditr, Booaik, Strndy, Sejček, Korela, Papoušek, 1x Ozonok. Tak jestli umím trochu počítat tak jich je 40, to byl můj odhad
Orino,přeju hezký den ,ale nechápu tu připomínku na chatařích o čemkoli,to s tím pochodem s vítězným praporem,ale v boji nepomohli.Sice to chápu ,ale nevím na koho to je myšleno.