Aktuálně: 3 454 inzerátů217 388 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

"Pro chataře ll."

Ruza5
Ruza5 08.01.2011, 10:08:04 xxx.xxx.226.3
Tak to bylo dneska naposledy! Mám já zapotřebí ráno vstávat s očima jak melouny a vypadat jak unavenej vejr? Včera jsem se odloupla, ale dokážu to dneska, zítra? Stop krafání, stop krafání:-))
Obrázek
fylip
fylip 08.01.2011, 10:29:47 xxx.xxx.80.34
Pane Šiška, ano od Lukáše. Vím že všichni větší jdou celkově cenově dolů. Když jsem se o tom bavil s Panem Doubkem, tak říkal že si myslí že ti EKlektusy už jsou na minimální ceně, taktež amazonci rod pionites, takže je prý dobrá doba na nákup těchto papoušků. Ty tam má taky. Hodně se mi líbí jak má udělané voliery. Nevím jestli to víte, ale nedávno mu u jednoho chovného páru Eklektů zemřela samice na zadržené véjce. Už jí má dopárovanou samicí ze sSlovenska, taky jsem se na ní díval, ale když jsem byl u Pana Doubka naposled, tak mi říkal, že už jí má zajištěnou on. Nevím teda jestli to má od tohophle páru, nebo mu zemřela právě matka mojeho Eklektuse. Teď doufám že mi výjde návštěva u Pana Marzola, který měl teď článek v Nové Exotě o Kanindách. Už jsem tam jednou byl, ale to jsem moc neviěl...
leef (neregistrovaný) 08.01.2011, 10:39:45 xxx.xxx.102.221
4 Růža: a proč ten Titanic? :-))
Aerforce
Aerforce 08.01.2011, 10:49:09 xxx.xxx.43.228
Titanic byl na páru, tohle má jen plachty :)... No Růžo, to mi povídej a to včera (dnes) jsme to táhli o hodinu méně jak den předtím :D. Si vždy říkám, jak druhý den ráno vstanu, co musím udělat věcí ... ale jakmile zabrousím na chat a je tam dobrá parta, tak je mi hned jasné, že nemám šanci se odpoutat :D
Orina (neregistrovaný) 08.01.2011, 15:03:31 xxx.xxx.107.120
He,he,he, jak si všichni dnes stěžujou :-)) já vám to večír připomenu a po půl noci ještě jednou :-))
Orina (neregistrovaný) 08.01.2011, 15:40:19 xxx.xxx.107.120
Musím si postěžovat chatařům ačkoliv se jich to netýká, ale co kdyby to tady četl někdo, kdo na chat nechodí. Podala jsem si inzerát, nevím co je to zase za nové způsoby informovat se SMS nebo do hlasové schránky. To si fakt zájemce myslí, že budu každému extra volat. No to bych snad s penězma za telefon nevyšla. Když má někdo zájem je snad slušnost aby se ozval, představil a řekl co chce. Při jedné smsce by mě to snad nevytočilo, ale takových lidí je od vánoc docela dost. Snad se naučím do inzerátu psát, že na SMS nereaguju, když zájemci neví co je slušnost.
fylip
fylip 08.01.2011, 15:51:51 xxx.xxx.80.34
Orina: Taky už se mi to několikráut stalo a ani jednou jsem neodpověděl. Většinou nakonec místo další SMS zavolali a domluvili jsme se. Do inzerátu píšu předání na burze v Přerově, takže většinou volají jen ti kteří chtějí přijet, nebo kteří jezdí do Přerova. Už se mi ale stalo i to že Pán chtěl abych mu přivezl odchov domů.
anonymní (neregistrovaný) 08.01.2011, 16:05:52 xxx.xxx.172.6
Aerforce: To já se vždy podívat na skok, a pak je z toho 4-5 hodin.
Orina (neregistrovaný) 08.01.2011, 16:15:52 xxx.xxx.107.120
Filipe, já bych po těch zkušenostech co lidi píšou, že ptáky někam vezli a dotyčný vůbec nepřišel, ani nic nikam nevozila. Pokud něco vezu, je to v době, kdy mám na určené místo sama cestu. Pak by mě nevadilo, že si ze mě dotyčný vystřelil. Jen by mě bylo líto těch ptáků v přenosce, co by se trmáceli tam a zpátky. Takovou srandu si může ale udělat jen bezcitný člověk ke zvířatům, když ví jakou strastiplnou cestu musí pták v přenosce několik hodin vydržet.
Ruza5
Ruza5 08.01.2011, 16:40:09 xxx.xxx.226.3
4Leef: je to obchodní tah:-)) 1. aby tu nebyly jen obrázky ptáků, ale taky něco jinýho hezkýho.2. tenhle obraz je vyšívaný ručně mojí "tetou" a je na prodej za 3600kč :-)) Do inzerátů píšu email, webovky, telefon, na sms většinou odepisuju, že jo , že jsou ptáci ať brnknou nebo napíšou na email a je klid. I když teď bych potřebovala snížit stav andulek o dva páry a nikdo nic....chjo:-))
Orina (neregistrovaný) 08.01.2011, 17:28:04 xxx.xxx.107.120
No odepsat se na SMSky dá, ale nesmí jich být denně kolem 10 to už člověka vytáčí. Nehledě, že já na ty blbý písmena nevidím a SMSku nerada čtu. Ty prťavý písmena už nejsou pro mě. Zkazila jsem si za ty léta co dělám na počítači zrak. Prostě blbá technika. Nehledě na to, když od někoho něco chci, tak se ozvu a představím a né, že hejknu SMSkou a budu si myslet, že se druhej posadí na židli a provolá kvůli dotazům vejplatu.
cone (neregistrovaný) 08.01.2011, 18:12:25 xxx.xxx.67.3
Já jsem měl před koncem roku jednu velmi pozitívní zkušenost s dovozem papoušků. Delší dobu jsem hledal dospělého samce pap. konžského a vhodný jedinec se našel až v Chomutově, já jsem od OV, ale kolega vezl auto do Nového Boru, jen na otočku a představte si, že pán tam na něj s papouškem - opravdu rásným samcem - čekal. Vše klaplo k naprosté spokojenosti. Další , tentokrát negativní případ se mi stal před dvěma lety na Slovensku s jedním velmi známým chovatelem. Ten neměl čas a raději mi přivezl papouška v přenosce dvacet km naproti - já sám jsem jel přes 200km, ptáka mi dal i s přenoskou a po vypuštění do karanténní dvoumetrové voliérky nedokázal přelétnout z bidla na bidlo, byl čipovaný a později jsem zjistil, že ani věk neodpovídá. Nyní to má již ten ptáček za sebou. Takže to dovážení není ani dobré, ani špatné, jen někteří lidé-chovatelé jsou hovada. Ale to je vždy loterie a náhoda, na koho kápnete. Také jsem koupil na burze z přenosky suprového samce kubánce a před tím šrotovou samici pap. hnědohlavého.
cone (neregistrovaný) 08.01.2011, 18:27:56 xxx.xxx.67.3
4fylip- ještě k těm cenám obecně - myslím, že nějaká pomyslná hranice propadu cen bude někde na úrovni posledních dovozových cen, některé druhy už na té úrovni občas nabízeny jsou. Nemyslím, že se pokles cen dotkne některých velmi vzácných amazoňanů či ar hyacintových, rudouchých horských, nobilis cumanensis nebo černých druhů kakaduů.Tam se ceny spíše jednou tolik polepšily.
Orina (neregistrovaný) 09.01.2011, 00:43:15 xxx.xxx.107.120
Koukám jako blázen, že jste včera všichni utekli po půl jedný. Na pondělek toho moc nevykoukáte, protože jdete do práce.
leef (neregistrovaný) 09.01.2011, 00:48:55 xxx.xxx.48.75
4 Orina, chápu tvé znechucení, lidi si neuvědomují, že pokud něco chtějí je jen na nich aby se ozvali po telefonu.Mě osobně je nepříjenmé když někomu volám a on to nebere a pak mi zavolá zpět. Většinou telefon vymáčknu a pak hned zavolám s omluvou, že já chtěola něco po nich a nevidím důvod aby oni volali mně. Nikdo mi zatím za tento postu nevynadal :-)
leef (neregistrovaný) 09.01.2011, 00:53:25 xxx.xxx.48.75
4 Johánek: kdo je větší mazel? patagonec nebo mrňous???
Eva P. (neregistrovaný) 09.01.2011, 01:06:16 xxx.xxx.204.249
Orina, taky mi chodí sms od zájemců, nereaguji, protože tohle jednání o lidech cosi vypovídá ..
Orina (neregistrovaný) 09.01.2011, 20:33:51 xxx.xxx.83.194
fotka pro Dalíka - nekritizovat nebo nekoukat!!!
Obrázek
fylip
fylip 10.01.2011, 14:10:24 xxx.xxx.80.34
Orina: Taky bych je nikam nevezl, jen píšu že mi to někdo navrhoval. Maximálně bych ho vzal do Přerova, kde stejně jezdím.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.