Posílám fotku hejna ptáků co přiletěli před úplnou tmou, teď o půl páté, ještě na večeři. Přilítnou pravidelně ráno na snídani, na oběd a na večeři. Celé hejno se mi zabrat nepodařilo, protože je to focené z bytu z patra a krmítko pro ptáky je až dole v zahradě a na víc je už tma. Na fotce zobou zrní co je rozsypané okolo krmítka.
Ružo, aha ... :) I tak bych aymaru neoddělovala od skupinky ... Zázení pro aymary máš moc pěkné :) Aymary jsou moje slabost tak jsem se kochala dlouho :) :)
Orino, super fotka !! U nás lítali na krmítka taky taková hejna a 14 dní jsem neviděla ptáčka, krmítko narvané slunečnicí a oni nikde, neumím si to vysvětlit, že by je krmil někdo z okolí něčím lepším?? :/
Alespoň vidíte co dokáže vyrobit a prodat profesionál, který nabízí na zakázku na prodej budky pro ptáky. Já z toho vždycky vytáhnu drát a po vyhnízdění budu muset celý žebřík vyndat. Papoušci to během hnízdění celé rozebrali.
*Andulky, moje prokletí* Zase mám v hnízdě andulku, která má zbarvení, které ještě ve voliéře nemám. Jsem zvědavá až se vybarví úplně. Máma je žlutá, táta tyrkysový perlový. Tak bohužel bude muset do světa, to už by bylo doma přeandulkováno.
Děkuji touto cestou všem chatařům, kteří mně poslali k vánocům a novému roku pohled. Mile mně to překvapilo a měla jsem co číst, když jsem tu sama. Přišel pohled i ze Slovenska, moc děkuju.
Tak dneska mi psal Pán od kterého mám samce Eklektuse, že se mu dneska vylíhlo první mládě a ještě je v budce další oplozené vajíčko a že až se pozná ve 30-ti dnech jestli to je samec či samice, tak pokud to bude 0,1 tak mi jí zase prodá na dokrmení. Dobré je že tento chovatel je neprodává draze, řekl bych že spíš až dost levně, oproti cenám které jsou normálně. Ve zwolle byly samice levné, ale ne tak jak je prodává tento chovatel. Jestli tam teda bude mít samici, tak dám později fotky :).
Fylipe, prozatímní propad cen trvá, dle některých mých známých a význačných chovatelů ještě cenový pokles potrvá, prodává se opravdu hůře. To budeš mít od Lukáše od jeho dalšího páru předpokládám?