kajik, díky za odpověď :) zvažujeme na střechu buď lexan nebo ty rohože, zatím váhám, tak uvidíme do jara zatím času dost ... jinak fakt že se takto "nudíte", takovýho unuděnýho člověka bych taky potřebovala :-D perfektní práce !!! klobouk dolů !!!
je to dost amatérské, ale vypadá to hezky. Jinak hádám, že máte nezastřešenou pergolu. Lexan by byl určitě dobrý, ale nebude pod ním v létě moc velké teplo ?
Peťulo snad se povedou i ty duhovky. Tohle je první fotka co jsem z toho přístroje vymáčkla :-))
Ta zelená právě vylítla z hnízda, takže je úplně malinká.
Včera skončila serie fotek am, páskovaných.Bylo to 21. den a všechny čtyři vylétly z budky jako na povel,nebylo možné je vyfotit byly neustále v pohybu.Až se trochu sklidní udělám zase pokus o vyfocení
Krásného Silvestra vespolek, koukám, že se tu sešlo pár hezkých fotek.Orina zabíhá nový přístroj a Matúšek nás zásobuje až kýčovitě krásnými snímky Tater... paráda:o)
Tak leef druhý pokus o seznámení se s přístrojem. Zatracená technika. Co je všechno potřeba kvůli papouškům. Já myslela že to bude klec a zrní a ono to chce ještě techniku, ale hlavně s ní umět zacházet :-))
pro Mirka, nahoře prcek- dvě fotky a tady mě jeden z rodičů sleduje jestli správně pracuju na počítači. To se to fotí s novým foťákem. Teď už můžu posílat všechno hned :-))
Dobrý den. Gratuluji k mláděti. Na fotce v jiném tématu vypadají rodiče v dost dobré kondici. Ostatní vejce byla plná nebo prázdná? U mě pyrurové zatím nic moc, boudy mají zevnitř totálně zhoblované, samice škrábou dna,ale vejce zatím žádné :). Do budoucna přemýšlím ještě nad jedním párem hypoxant. Jsou to moc pěkní ptáci.