No tak to je dobře.Je fakt, že jsem váhala:-P.
No a jinak mě dneska opět zachránili před pádem nesmeky.Lidi na chodnících balancují, šourají se, kymácejí a můžu říct, že naložené sáně 35kg živého masa, ledovka jak bejk, do kopce a ani uklouznutí.Můžu jen doporučit:www.dodeste.cz, stejně tak lehkou žlutou nepromokavou soupravu, ketrá se vejde do pytlíčku:-))
4Orina- je velmi zajímavé, jak se plemena koček a psů s desítkama let vyvíjí. Někdy po takové době již původní záměr tvůrce plemene splňují jen jaksi okrajově, vše podřizuje modním trendů a hlavně prodejnosti odchovů. Usvých stále oblíbených brdeauxských dog jsem měl/mám/ archív s několika sty PP a několika tisící obrázků a laik by žasnul.
Je to birma. Dospělá měla packy jako když je strčí do mlíka. Tenkrát měla daleko větší cenu než klasické peršanky. Taky si se mnou máma užila, proto já teď klukovi nemůžu vyčítat koně. Až vyhrabu ještě nějaké kočky pošlu, pro pobavení.
Tak přeci něco. V rychlosti jsem vyhrábla fotku úplně první kočky co jsem kdy měla, bylo mi 8 let. Pak jsem pochopitelně musela mít siamky v barevných variantách. Fotky mám také někde.