Návod pro ex. ptactvo:
-dlouhodobě 1ml / 1l pitné vody po dobu 1-3 měsíců
-krátkodobě 2,5 ml / 1l po dobu 1-3 týdnů
-při akutních stavech ( onemocnění, traumata ) 0,5ml na 1kg živé váhy.
Krom uvedených exotů lze také podávat drůbeži, králíkům, nutriím a kožešinovým zvířatům, velkým zvířatům, koním, holubům a pernaté zvěři, pštrosům.
Upozornění - denně připravit čerstvý roztok
Koupil jsem litrové balení v lékárně za 560kč.
Díky moc. Já jsem to koupil v Přerově. Už jsem to jednou podával, ale tady teď nebyl návod a já už jsem nevděl jak dlouho se to má dávat... Já nemám litr, ale malou lahvičku, koupil jsem to za 110 kč. Ještě bych se chtěl zeptat na uskladnění. Mám ho v ledničce, musí to tak byt?
Lednička je ideální. Já jsem také kupoval předtím Promotor L na burze, ale jednak se mi nyní zdá koncentrace silnější a celkově to vyjde "trošku" lépe finančně. Než chovat papoušky se mi totiž při porovnání různých prodávaných produktů - jejich cen nákupních a prodejních - zdá tyto produkty prodávat.
Tak v tom nevidím opravdu žáden problém, jen jsem měl jednou štěstí na nějaký světlejší, přišel jsem na možnost objednat jej ve větší lékárně. Nějak jsem tímto ztratil důvěru k rozlévaným produktům. Jen je jěště trochu i rozdíl v ceně.
Promotor v lékárnách běžně není, musí vám ho objednat - trvá to jen pár dnů. Já mám jen nedůvěru k těm rozlévaným lahvičkám na burzách.
Další rozumná varianta je odebrat nebo nechat si odlít požadované množství u vet. lékaře.
Promotor, různé dokrmovací směsi a jiná vet. léčiva opravdu nemusí být v chladničc, ale nejvíc jim bude škodit časté a větší kolísání skladovacích teplot.