Vím, že bych měla využít inzerci,leč toto je fakt narychlo.Vezu do Kladno 2 svazky po 2kg senegalského prosa s dlouhými stonky a pokud se pán nerozhoupá tak v pytli 20kg stříhaného senegalu.Kdyby měl někdo zájem jsem na emailu a telefonu.kdo dřív přijde...:-).cena: svazek 2kg/120kč, pytel 20kg/1200kč.
Jenže v Čechách je jaksi zvykem že se prodává kilo za 120,- někdy i dráž. Už jsem tyto ceny viděla. Taky 10dkg 36,- Kč Kdybychom jeli na Agrokomplex z Prahy na kolik by nás to proso přišlo??????? :-)) Takže raději kilčo od Růži za 60 v Praze než cesta na Agrokomplex!!!!!
4 109.90: každý má možnost porovnat ceny, kvalitu a vybrat si to, co se mu zdá lepší.Má nabídka je takováto, pokud máte možnost levnějšího a stejně kvalitního senegalu, nechť je vám přáno, já sama také koukám na ceny.Každé zboží má svého kupce.Nikomu nic nenutím, jen nabízím a pokud někdo nabídku přijme, je to jeho rozhodnutí.Ona je to také dost piplavá práce v prachu ze snopů po jednom klásku to ručně odstříhávat a ještě se snažit vybrat pro ptáčkaře to lepší.Nastříhat jeden pytel (20kg) v jednom člověku trvá okolo 2 hodin :-)),ale to je věc, která nikoho nezajímá.Prostě cena je jaká je a basta :-P
Já to vím, proto to také tak beru, nebylo to psáno ve zlém.V dnešní době není problém si všechno vyhledat na netu. Tohle je jen rychlovka, protože je v neděli burza a já nemám ráda, když peníze "stojí", musí obíhat:-)) Jinak většinou mají lidé rádi dodávku až do domu přes poštu.A to by jste se pak divil, co všechno jsou ochotni zaplatit, aby nemuseli vytáhnout zádel z baráčku, to jsou pak ceny, když se to přepočítá na kilo i s poštovným, to pak i já žasnu...ale dobře mi tak, aspoň bude na nové ptáčky:-))
Dá-li bůh a obchodní štěstíčko, tak ano, hned po burze povalím do Ústí pro novou mutaci, jen jsem myslela, že budou dvě , ale vypadá to jen na jednu.Čeká mě u auta technická a příprava na zimu(oleje a tak), tak se nemůžu tolik "rozšoupnout":-)
Jé já chci taky, ale jedu až v létě, teď by mi tam byla zima a lepilo by se mi lízátko do rukavice a měla bych od párku špinavej kabát. Tak to budete muset jet ještě jednou a nebo počkat. Ale autem bych nejela, to bych se s váma viděla až tam. Já potřebuju taky něco koupit.
Teď v zimě mě to nebaví, protože se ráno leze vstupem po tmě, já mám ráda, když je už ve čtyři ráno světlo.
A jak bys tam jela když ne autem s náma? Já to také vidím až po novém roce letos to už asi nepůjde,vlastně ani nevím kdy tam burza přesně je - nesleduji to.leef
Já jezdím vlakem :-)) na noc do hotelu, abych se nemusela trmácet brzo ráno po silnicích. Hezky se vyspím a ráno jsem čiperka, zatímco ti přespolní sotva otevírají oči a zívají. Hrozně si to užívám, že ráno krmí papoušky kluk a já se můžu válet v posteli :-))