Alexandr rudohlavý- při krmení
Ondro, chtěl bych se omluvit. O víkendu jsem vůbec nebyl u rodičů a nemohl jsem tedy vyfotit ty alexandry - doufám, že to stihnu teď o víkendu a pak je sem vložím.
Nic se neděje, až budeš mít čas, Ještě neumírám, takže až budeš mít čas, tak je v klidu nafoť. Já jsem se taky o víkendu na internet nedostal. Hlavně z nedostatku času a teď vše doháním. Tož to víš jeden den záležitosti ohledně nové kuchyně, barva, pracovní deska, sklo, police na pultě, kachličky atd. Další den u mě proběhly návštěvy a někteří si přijeli pro ochočené papoušky. No prostě frmol, alespoň, že v práci mám klid na psaní :))))))) Nejvíce mě štve, že nemám čas na dodělání klece pro senegalce, abych je mohl přemístit a pak následně tento druhý pár alexandrů umístit do zimoviště. Jen tak mimochodem. Nejezdíš občas na burzu do Přerova? Nebo to máš z ruky?
Samice od páru, který jsem zde prezentoval, který byl umístěn ve venkovní voliéře. Momentálně samice lozí do budky v místnosti je 10°C a vlhkost je 80%. Pár je umístěn v klecovém boxu a samice obsadila větší budku vyrobenou z vojenské přepravní bedny. Budka je na výšku s menším vletovým otvorem.