Dobrý den.
Prosím všechny,kdo máte doma opeřené mazlíky a máte pro ně nějak vychytaný prostor pro zábavu / podotýkám kromě "ptačích stromů" / abyste poslali fotečky nebo stručný a srozumitelný popis. Vím,že jsem kdysi viděla na nějaké fotce na tomto fóru takový jakoby zdvojený široký žebříček s hračkami-ale už to nemůžu najít.Bylo to v pozadí nějaké větší klece nebo domácí voliérky. Máme doma pyrurku,je to mazlík největší-a jelikož nemůže létat,jen pořád šmejdí,šplhá a všecko prozkoumává,chceme mu vyrobit "průlezku". V kleci sice má žebříčky dřevěné i provazové-ale když ho z klece pustíme ven,aby měl pohodlnou zábavu-třeba v obýváku nebo v dětském pokoji. Mám takovou představu,že by to mohlo být něco "mobilního"-co by se dalo přenášet do prostoru,kam by bylo potřeba.
Ptačí strom je řešením spíš pro stabilní umístění. Tak třeba toto budou číst ti,co už něco vymysleli a rádi se s námi podělí o informace a nám dají inspiraci,jak to těm našim miláčkům ještě víc zpříjemnit...Díky MOC ! ZDENKA.
nevim, jestli z toho bude neco uzitecne, alespon treba castecne:
http://www.lerl.info/parrots/fotos/hracky/index.html
http://www.lerl.info/parrots/fotos/prislusenstvi/index.html
jinak si zadej do vyhledavace play+gym+parrot a budes mit inspirace na pristich 5 let :)
http://www.google.cz/images?um=1&hl=cs&client=firefox-a&hs=QOI&rls=org.mozilla:cs:official&tbs=isch:1&&sa=X&ei=wzu0TM7HMoqFswaF67mpCA&ved=0CCAQBSgA&q=play+gym%2Bparrot&spell=1&biw=1024&bih=578
pro webmastera:
slo by nejak upravit vkladani odkazu? pri odeslani prispevku se to vzdycky divne schrousta (pokud nasleduji 2 odkazy za sebou nebo jeste text)
pro zdenu:
na odkazy nelze kliknout, ponekud se slily v jeden nesmyslny. je treba si je zkopirovat jednotlive
Hurááá!!! Tak tohle jsem přesně hledala ! A myslím,že mnoho dalších páníčků pro své mazlíky to použije také..Všecko jsem si našla v odkazech-a je tu opravdu inspirace až až.
I ten můj hledaný "zdvojený žebříček". Je to paráááda. Jsem fakt moc vděčná za "navigaci". Moc děkuji 62.209 a doporučuji,aby koukli i ostatní zájemci.
Dííík moc moc MOC.
ZDENKA
pro 57.166 není tak těžké si vymyslet hračky pro papoušky, jak je vidět žebříček už někdo zhotovil dříve než jsem se na něm domluvila s Růžou. Dalších spoustu hraček vymýšlím, jenže nejsem vůbec typ na držení kladiva kleští a šroubků, takže veškeré hračky pro moje papoušky bude dělat Růža. Nesu jí do Lysý na výstavu materiál tak až to dá dohromady může nafotit a předvést pro vaší inspiraci . Jinak dnes jsem byla v Praze v OBi a v oddělení pro papoušky měli na šňůrce kus klacku z lesa. Bylo to udělané jako houpačka. Cena 199,- Takže ti zručnější určitě nebudou kupovat borovici na šnůře za takové peníze, ale seženou kus klacku a budou tvořit. Inspirace bude po výstavě v Lysý až Růža udělá a nafotí.
No super-posílejte fotečky až to budete mít hotové.. :-) Minule jsem viděla ve zverimexu takovou silnou spirálu z barevného krouceného provazu..Je to i na hodně fotečkách..Myslíte,že by to šlo nějak udělat i doma? Asi to ale cenově vyjde potom skoro nastejno-a ta kvalita je podle mě u této kupované hračky hodně dobrá..Tak asi bych se osobně přiklonila k obětování korunek a k zakoupení... Jo-a má to i docela důmyslně vymyšlené "šroubovité " uchycení..Co vy na to ?
Při výrobě hraček musíte koukat na peníze za materiál, který nakoupíte a zároveň na cenu už hotové hračky pro papoušky, kterou dostanete v prodejně. Jestli vás materiál vyjde levněji neni o čem. Taky záleží jestli nakupujete pro jednoho nebo pro houf papoušků. Já pro barevnost hraček používám dětskou dřevěnnou stavebnici. Pro víc papoušků se takové množství kostek a kuliček vyplatí koupit.