Aktuálně: 3 729 inzerátů210 808 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

papouškům pro radost

Zdenka (neregistrovaný) 12.10.2010, 10:54:15 xxx.xxx.57.166
Dobrý den. Prosím všechny,kdo máte doma opeřené mazlíky a máte pro ně nějak vychytaný prostor pro zábavu / podotýkám kromě "ptačích stromů" / abyste poslali fotečky nebo stručný a srozumitelný popis. Vím,že jsem kdysi viděla na nějaké fotce na tomto fóru takový jakoby zdvojený široký žebříček s hračkami-ale už to nemůžu najít.Bylo to v pozadí nějaké větší klece nebo domácí voliérky. Máme doma pyrurku,je to mazlík největší-a jelikož nemůže létat,jen pořád šmejdí,šplhá a všecko prozkoumává,chceme mu vyrobit "průlezku". V kleci sice má žebříčky dřevěné i provazové-ale když ho z klece pustíme ven,aby měl pohodlnou zábavu-třeba v obýváku nebo v dětském pokoji. Mám takovou představu,že by to mohlo být něco "mobilního"-co by se dalo přenášet do prostoru,kam by bylo potřeba. Ptačí strom je řešením spíš pro stabilní umístění. Tak třeba toto budou číst ti,co už něco vymysleli a rádi se s námi podělí o informace a nám dají inspiraci,jak to těm našim miláčkům ještě víc zpříjemnit...Díky MOC ! ZDENKA.
anonymní (neregistrovaný) 12.10.2010, 12:44:29 xxx.xxx.62.209
nevim, jestli z toho bude neco uzitecne, alespon treba castecne: http://www.lerl.info/parrots/fotos/hracky/index.html http://www.lerl.info/parrots/fotos/prislusenstvi/index.html jinak si zadej do vyhledavace play+gym+parrot a budes mit inspirace na pristich 5 let :) http://www.google.cz/images?um=1&hl=cs&client=firefox-a&hs=QOI&rls=org.mozilla:cs:official&tbs=isch:1&&sa=X&ei=wzu0TM7HMoqFswaF67mpCA&ved=0CCAQBSgA&q=play+gym%2Bparrot&spell=1&biw=1024&bih=578
anonymní (neregistrovaný) 12.10.2010, 12:47:15 xxx.xxx.62.209
pro webmastera: slo by nejak upravit vkladani odkazu? pri odeslani prispevku se to vzdycky divne schrousta (pokud nasleduji 2 odkazy za sebou nebo jeste text) pro zdenu: na odkazy nelze kliknout, ponekud se slily v jeden nesmyslny. je treba si je zkopirovat jednotlive
Zdenka (neregistrovaný) 12.10.2010, 15:40:27 xxx.xxx.57.166
Hurááá!!! Tak tohle jsem přesně hledala ! A myslím,že mnoho dalších páníčků pro své mazlíky to použije také..Všecko jsem si našla v odkazech-a je tu opravdu inspirace až až. I ten můj hledaný "zdvojený žebříček". Je to paráááda. Jsem fakt moc vděčná za "navigaci". Moc děkuji 62.209 a doporučuji,aby koukli i ostatní zájemci. Dííík moc moc MOC. ZDENKA
Zdenka (neregistrovaný) 12.10.2010, 15:43:37 xxx.xxx.57.166
Tenhle žebřík jsem měla na mysli..
Obrázek
zbynek
zbynek autor webu
12.10.2010, 22:08:03 xxx.xxx.73.234
Tak odkazy jsme poupravili. Nyní by to mělo jít vkládat dobře.
Orina (neregistrovaný) 13.10.2010, 14:28:28 xxx.xxx.91.215
pro 57.166 není tak těžké si vymyslet hračky pro papoušky, jak je vidět žebříček už někdo zhotovil dříve než jsem se na něm domluvila s Růžou. Dalších spoustu hraček vymýšlím, jenže nejsem vůbec typ na držení kladiva kleští a šroubků, takže veškeré hračky pro moje papoušky bude dělat Růža. Nesu jí do Lysý na výstavu materiál tak až to dá dohromady může nafotit a předvést pro vaší inspiraci . Jinak dnes jsem byla v Praze v OBi a v oddělení pro papoušky měli na šňůrce kus klacku z lesa. Bylo to udělané jako houpačka. Cena 199,- Takže ti zručnější určitě nebudou kupovat borovici na šnůře za takové peníze, ale seženou kus klacku a budou tvořit. Inspirace bude po výstavě v Lysý až Růža udělá a nafotí.
Zdenka (neregistrovaný) 13.10.2010, 15:22:10 xxx.xxx.57.166
No super-posílejte fotečky až to budete mít hotové.. :-) Minule jsem viděla ve zverimexu takovou silnou spirálu z barevného krouceného provazu..Je to i na hodně fotečkách..Myslíte,že by to šlo nějak udělat i doma? Asi to ale cenově vyjde potom skoro nastejno-a ta kvalita je podle mě u této kupované hračky hodně dobrá..Tak asi bych se osobně přiklonila k obětování korunek a k zakoupení... Jo-a má to i docela důmyslně vymyšlené "šroubovité " uchycení..Co vy na to ?
Orina (neregistrovaný) 13.10.2010, 20:28:39 xxx.xxx.121.247
Při výrobě hraček musíte koukat na peníze za materiál, který nakoupíte a zároveň na cenu už hotové hračky pro papoušky, kterou dostanete v prodejně. Jestli vás materiál vyjde levněji neni o čem. Taky záleží jestli nakupujete pro jednoho nebo pro houf papoušků. Já pro barevnost hraček používám dětskou dřevěnnou stavebnici. Pro víc papoušků se takové množství kostek a kuliček vyplatí koupit.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.