Koupila jsem si plastové spojky, hliníkové profily atd. na výrobu vnitřní voliérky. Jenže ouha! Dnes jsem to zkoušela dát dohromady ale nešlo mi to. Připadne mi, že spojky jsou jaksi o dost větší než vnitřek profilu. Prostě jsem to tam nedostala ani hrubou silou. Je na to nějaký fígl? A nesmějte se mi. Jsem blond:-)
Taky jsem z těchto materiálů nedávno stavěl a jde to... Musíte ale použít vážně tu hrubou sílu, pořádné kladívko a silou to tam zatlouct, spojka je skutečně o něco málo větší než světlost profilu,při zasouvání se mírně ojehlí a proto tam pak drží. Při použití toho kladiva bych doporučil dávat rány na spojku a ne na holý profil, ten by se Vám potom různě deformoval a pak byste už do něho nedostala vůbec nic :) Pokud Vám to i tak nepůjde tak požádejte o pomoc vašeho chlapa...
Přeložte si přes plast dřívko a zatlučte kladivem. Jde to skutečně dost ztuha, ale jinak by to nedrželo. Také jsem se dost divil :-) Plastové špony, které se vytvoří odstraňte.
Použijte jak píše pán před Vámi dřevěné prkénko a gumovou paličku.Jde to do hromady hrubou silou.Teď jsem plastové spojky dával do železného jeklu o stejném průměru jako hliníkový profil a nebylo o nic složitější.
Tak má voliéra o rozměrech 2*2*1 je na světě! Zvládla jsem to sama!! Je to má první voliéra z hl.profilů a jsem z ní nadšená. Je super. Zítra natáhnu pletivo a bude to.:-)
tak to gratuluji,kdyžtak sem pak dejte fotečku pro inspiraci alším chovatelům.Osobně mám nahrubo připrvené voliérky 1x1x2 (dxšxv).Zálety budou a něco větší na délku.