Aktuálně: 3 732 inzerátů209 882 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

Senegalci

fylip
fylip 10.10.2010, 18:23:31 xxx.xxx.80.34
Dobrý den, Dneska jsem kontroloval budku senegalcům a zjistil jsem, že se proklovali dnem budky, které je hrubé 3cm. Budku už upravují cca 2 měsíce. Na stávající dno navrtám navou fošnu, aby zůstala aktuální uprava zachovaná, ale mám strach aby se neproklovali i tímto dnem. Proto bych se chtěl zeptat jestli je možné i u senegalců řešit tento problém tím že do budky navrtám odřezky z fošen libovolně bo stěě budky a jestli je senegalci budou oklovávat místo dna. O tomto způsobu jsem se dozvěděl v knížce Amazonci rodu pionites od Rosemary Low. Budka je ale celkém úzká, takže bych chtěl znát váš názor. Ještě doplním že je to budka kmenová
Orina (neregistrovaný) 10.10.2010, 18:50:30 xxx.xxx.123.150
Já kmenovou budku nepoužívám, protože jí komplet sežerou. Mám budky prkenné, ale co je to zadřevo nevím. Dělal mi je před lety pán co chová velké papoušky. Budky jsou dodnes netknuté
anonymní (neregistrovaný) 10.10.2010, 19:08:16 xxx.xxx.109.90
Filip nechaj to tak a podlož odspodu tej kmeňovej druhu drevennú tak,aby sa vrchom opierala o dno kmeňovej,samozrejme tá spodná nesmie mať veko.Na 100% zahniezdia v tej spodnej a budú do nej chodiť cez vrchnú.Na tej spodnej by nemal byť výletový otvor.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.