zdravím tak se po delší době ozývám s informacemi o našem žakoušovi vyrostl do krásy a dělá jen samou radost aniž by jsem ho něco cíleně učil tak povídá ostošest a stále se učí nová slovíčka kkterá i vhodně používá například ráno mě zdraví dobré ranko a když jdu z místnosti tak mi říká pápá když třeba vidí že beru do ruky rozprašovač s vodou tak už nadšeně říká rocky koupy koupy a podobně nebo když ho škrabkám přes klec tak si u toho žvtlá mazli mazli a sám si říká poˇjd se pomazlit poˇjd je opravdu moc šikovný a život bez něj už si nedokážu představit nejvcíe je fixovaný na mě já si k němu mohu dovolit vše ale přes klec a i mimo ni když má náladu tak se nechá škrabkat i od cizích přikládám jeho fotku a videjko jak povídá přeji mnoho ůspchu v chovu a jen samou rados z vašimi papouščími mazlíky
a ještě dnešní nový přírustek do rodiny druhé ručně dokrmené mládě žaka liberijského sameček Ferda. v budoucnu bude možná tvořit pár s mým prvním starším liberijákem Rockym tedy vlastně Rockynkou:D nakonec je to samička:D o kterém jsem zde psal
po delší době přikládám videjko s mým liberijským povídálkem :D
http://www.youtube.com/watch?v=Mvy1BxpYqq0&list=UUcmGo7f7Z31C_f-brJoZfqA&index=14&feature=plcp