o mého druhé samce fantiensis jsem nešťastnou náhodou přišel, na foto je fantiensis samice, nyní přepárována, s původním, nyní již uhynulým samcem měla dvě neoplozené snůšky
šedohlavé nechovám, ale přidám krásné foto opravdových kapských - robustus, foto je z fcb alba parrot go go go
(tento druh snad u nás v chovech ani není momentálně zastoupen)
4 Krueger-druhá neoplozená snůška u samice v nejlepším věku, asi chyba samce
no s pravými robustusy bude asi problém, s fuscikoly či suahelicusy ne , ale rob. dát dohromady bude problém,a to nejen finační
celkový pohled na jejich výletové prostory - no ale používají jej minimálně, většinu dne tráví ve vnitřním prostoru podobných rozměrů
kdybych věděl, že budou hnízdit i jinde, v menším prostoru, už by byli dávno přemístěni, tak obývají tento luxusní apartmán :-)
To je fakt supr apartmán-:) Já dal žakům teď do venkovního výletu nové bidla a kmen bezu a jsou furt uvnitř-poserové-:))) Konžáky jsem přemístil i s mladým v budce do celoroční voliéry a hned ji celou prozkoumali a i venku byli a v poho, to je proti ustrašenejm žakům něco jiného-:)
Pro Cone: Chtěl bych si pořídit ještě jeden pár konžáku g.g a sehnal jsem v inzerci nepř. samec 08 a samička 11, chtěl bych se zeptat, zda to není vysoký rozdíl a jestli je cena 22tis. adekvátní? Díky moc
jo, také jsem ten inzerát četl, věk bych nepovažovl za problém, cenově? já letos kupoval dvě dospělé samičky g.g. a dával jsem deset a za druhou dvanáct
Pro cone: Díky, asi je vezmu.
Dneska jsem s hrůzou zjistil(při náhodném pročítaní citesů), že sem byl podveden a hlavně trouba,co se pořádně nedívá a pářil dva roky otce s dcerou u amazoňanů kubánských(vejce plné, jen se to nelíhlo), prostě děs, nevím, jestli seženu někoho na výměnu či je prodám na přepárování, uvidíme, jestli se někdo ozve.