Zdravím,chtěl bych se vás zeptat jestli bych mohl dát křepelky čínské pod papoušky zpěvavé ?? Budou mít voliérku 140x55x100 cm (dxšxv) a šli by tam společně, nebyl by sameček zpěvaka agresivní na křepelky ?? D9ky moc za odpověd Lukáš
Je to blbý, ale chce to proste zkusit. Já je mám s alexandry m. a pár u agáču a jsou v poho. Známí je má u andulek a musel jim udělet ještě volierku uvnitř. ( 2x mu utloukli mladé )
*Je to blbý, ale chce to proste zkusit*
ano, zkuste to, nic horšího než že je zabijou se nemůže stát !!
nad některýma otázkama a příspěvkama kroutím jen hlavou
za prvé je to agresivní druh který s e s ničím jiným chovat nemůže, ano vyjímky se najdou, než samci rupne v bedně, asi nesedíte celej den o voliéry a nepozorujete chování ...
a za druhé, všiml jste si někdo v jak malé "voliéře" tato dva druhy budou??
zpěváci jsou letci, chovám je ve voliéře 2x větší a stále je to málo
No já nevím, ale délka 140 a výška 100 je tak z boží milosti na jeden pár papoušků a ne tam dáváta všechno možné jenom proto, že něco sedí na větvi a něco žije na zemi. Vždyť ti papoušci taky občas slétnou na zem a bude-li jim tam něco překážet tak se postarají aby to tam nebylo!!! Prostor pro chov jaký chcete mít by musel být alespoň na délce pěti metrů - nejmíň - s dobrým křovinatým a travnatým porostem aby se měly křepelky v době hnízdění a nebezpečí s hora kam ukrýt.
Mám klec 4x2x1m s andulkama. A napadlo mě dát na zem křepelky. Mám volieru ze 2/3 zastresenou (neni tam pruvan). Tak se chci zeptat, zda bych mohl krepelky mit ve voliere celorocne, i kdyz by uhodili mrazy -20. Díky