Aktuálně: 3 737 inzerátů211 922 diskuzních příspěvků18 273 uživatelů

SKOKANI

anonymní (neregistrovaný) 08.09.2010, 12:02:28 xxx.xxx.7.250
coděláte se skokanama
Orina (neregistrovaný) 08.09.2010, 12:12:08 xxx.xxx.86.249
Ještě jsem je v chovu neměla. Při případném výskytu této nemoci bych se poradila s veterinářem a neodkladně se řídila jeho radama. V každém pádě bych takového papouška nenosila na burzu k dalšímu prodeji jako to dělají někteří lidé.
Peťula (neregistrovaný) 08.09.2010, 22:46:35 xxx.xxx.6.82
Stalo se mi to jednou, rozhodně jsem je odmítla utratit, dala jsem je zadarmo na mazlíčky, nelítají a po ochočení jsou o to víc závislí na člověku, v žádném případě ne do dalšího chovu. A rodiče je možné zkusit přepárovat, pokud se prokáže, který z nich přenáší, vyřadit z chovu a taky někomu do klece pro radost.
anonymní (neregistrovaný) 08.09.2010, 23:20:55 xxx.xxx.204.249
Peťula - který z nich přenáší co? Buď se jedná o genetickou vadu nebo francouzské pelichání. I laik dřív nebo později pozná o co se v jeho chovu jedná ... Radím nepřepárovat. Pokud je to ojedinělý případ nic se neděje, dejte ptáka někomu na mazlíka. Pokud bude počet skokanů s přibívacíma hnízdama narůstat, je to jasné. Zatím neprodávejte ani zdravé ptáky nikomu do chovu ať si případný kupující nezlikviduje vlastní chov. Tohle je velmi rozšířené v chovech výst. andulek, tam jednoduše skokany utratí a jede se dál ...

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.