Dobrý den, mám takovou zapeklitou otázku. :-) Jaká je tak zhruba povaha kakarik? Já vím, že je to asi hodně individuální, ale přesto... Je myšlen jako záplata na srdíčko po nedávno zemřelém jezevčíkovi prarodičů. :-) Moc děkuji za odpovědi.
kakarici jsou super - malý papouch s "manýry" těch velkých, zvědavý až hrůza, nenaučí se sice mluvit, aspoň neznám mluvícího kakarika - když tak mě opravte, napodobuje ale různé zvuky doma, znám kakarika, který štěkal - prostě je to miláček, opravdu. JÁ na ně nedám dopustit :-))
Musím jen souhlasit!Jsou to "kašpaři",nesmírně vynalézaví a hraví.S tím mluvením,ale nevím-někde jsem četla příspěvek chovatelky,co má kakarika doma a mluví už pár slov!?!?!
Já chovám kakariky jen ve voliéře a jsou u mě jedničky!
Pokud mu prarodiče dopřejí možnost koupele a sem tam se pohrabat v nějakém drnu,určitě nebudou litovat : ) )
dobrý den musím souhlasit jsou to velmi milý, legrační papoušci také patří ¨k mým nejoblíbenějším.
Pokud je někomu prodávám, zdůrazňuji jejich velkou potřebu proletu, pokud jsou chování doma v kleci.
Ahoj a dobrý den dobrý večer mám 3 kakariky 2 jsou polo ochočený a 1 je víc ochočená až drzá a samci oba2 to odní okoukali :-) a kord když je necham lítat to je jím do smíchu:-) vřele doporučuju a to je mám 2 nebo 3 měsíce.