To je hrůza... Psala jsem několik emailů různých chovatelů... 3 mi řekli, že je to samička a 3, že je to sameček.,.. když mu ale šáhnu mezi nohy, ty kostičky jsou u sebe, tj. že je to asi sameček... ví to tady někdo na 100% že je to sameček? :((((
pro paní Ladu : tak zkuste vysledovat chování,samičky jsou obvykle "uřvanější", ale není to na 100%.U těchto mutací ( albino, lutino, dánské straky,např.)je problém rozeznat pohlaví.
Děkuji... koupila jsem si další andulku, snad samičku, řve, klove do masa.. ale je mladá.. harlekýnek jenom brblá.. a neklove.. asi to tak bude.. :) Lada
Zrovna jsem se chtěl zeptat proč Vás to tak zajímá. Asi proto,že jste chtěla koupit druhou do páru. Ale kolik jedinců bylo opravdu toho pohlaví které jste chtěli koupit? Myslím,že by to stejně byla loterie.
Podle čeho jste přišli nato,že je to Dánská straka, velmi rád se na stará kolena poučím.Pročítám katalogy ze svěťáků i s evropských výstav i z našich a slovenských výstav,ale skupinu nebo třídu Dánských strak ne a ne najít.Dékuji za slušnou a fundovanou odpověd.