Co se týče cen tak senegal dokrmený až do 5tis.,hnědohlavý kolem 5 a lehce více. Cone
prosím o radu
Co se týče cen tak senegal dokrmený až do 5tis.,hnědohlavý kolem 5 a lehce více. Cone
Ještě bych měla dotaz (jsem opavdu laik) ... jak dlouho po narození je možné papouška zakoupit, a co to znamená ručně dokrmovaný ... ?
Zadavatelka se zmiňovala v úvodu i o pořizovací ceně.Sám nyní potřebuji doplnit malé konžské z odchovu a mohu zodpovědně říci, že v současnosti se cena mláďat Fantiensis od ceny žaků ani moc neodlišuje.Mám nyní oplozená vejce, koncem měsíce by se měli proklubat a mám domluvené spíše výměny než prodej.Koupit mladé bych mohl v hranicích 13 až 16 tis. a v horní hranici už máte žaka nebo i velkou formu Guleilmy.
Přihlížel jsem k vhodné cenové relaci zadavatelky.Zdravím
Přikládám malé, ještě nesamostatné fantiensis,čast letošního lednového odchovu.
Pane Hála, Vy máte patagonce formu byroni/ nyní BLOXAMI/?Máte pár?To by chtělo zveřejnit pěkné foto, hodně chovatelů v tom má zmatek.Zdravím
Podle mě určitě máte spoustu kontaktů na chovatele, který chovají pap. hnědohlavé. Bohužel u papoušků patagonských pár nemám. Mám jen kontakt na chovatele, který chová tuto velkou formu a to společně 2 páry v jedné voliéře. Jsem sním v kontaktu a příští rok si od něj opět pořídím nějaké patagonce. Už do chovu. toho prvního jsem kupoval na dokrmení. Abych pravdu řekl co jsem studoval patagonce, tak mi pořád nebylo jasné, jak rozeznat tyto dvě formy, ale co jsem viděl na burzách a na výstavě v Olomouci, tak mohu říci, že je rozeznat není až tak složité. Větší forma u mě byla alespoň o hlavu větší než ta menší forma co se u nás často chová. Můj známej má taky pár patagonců, a myslím, že chová taky tu větší formu, ale tento rok mu snesly jen čisté vajíčka, jinak pravidelně odchovávají.