Dobrý den, prosím poradíte jakou barvou mohu natřít voliéru zevnitř? aby se ptákům nic nestalo, když budou okusovat.Existují nějaké potravinářské barvy na dřevo? a kde je mohu sehnat? Moc děkuji za příspěvky :) Lenka
Požívala jsem barvu na dětské hračky, běžně k dostání v barvy laky ... Druhá má varianta je barva jakákoliv kvalitní (přecejen ty dětské jsou spíš na domácí použití a méně vydrží když se nezalakují) a rohy olištovat. Nebo taky nenatírat jak radí někdo nademnou a natřít jen zvenku co jde vidět pro "lepší" pohled.
jejda, tak luxol bych nikdy nepoužila, četla jsem o něm takové šílenosti, včetně škodlivosti pro lidi - ve vnitřních prostorách, myslíte, že to není pravda?
Ahojky, kupte barvu, která splňuje potravinářské normy, používá se na nátěr staveb na dětských hřištích, je to na ní napsané, poradí vám v obchodě, není o nic dražší, je v mnoha odstínech :-)
to vypadá moc pěkně děkuji :) dnes mi přijde pletivo, tak začneme se stavbou.Pak sem hodím nějaké to foto jak se nám to povedlo :D Ještě jednou díky všem za příspěvky :)