vztah pes - andulka : dávejte pozor, pes je přeci jen šelma, ať se něco zlého nestane. Měli jsme doma totéž - asi 15 let pozpátku, pudlík a andulka. Znali se dost dlouho, všechno bylo OK, andulka - Gituška - byla takový prevít, že visela pudlíkovi na uších, tahala ho za bambulku na ocase, za chlupy na nohou, a my jen napomínali psa "NESMÍŠ" a on si to nechal líbit. A pak jsme jednou u nich nebyli :-(((( a andulka ležela připlácnutá na zemi v kuchyni, neměla nikde krev,asi se pes ohnal tlapkou. To bylo breku, nepřála bych vám to zažít. Opravdu hlídejte nenechávejte je volně bez dozoru.
Pro 193.236 na vysvětlenou: nejdříve jsme měli jednoho pyruru jako mazlíka doma v obýváku. I ten měl k dispozici budku, kterou rád využíval na odpočinek během dne a samozřejmě v noci na spaní. Později jsme dokoupili parťáka a už první noc u nás spali v budce spolu :-)
my jsme se taky poučili, ta andulka si totiž uměla otevřít dvířka klece ... teď máme yorkšírku a alexandra, papouch má na dvířkách zámek, ačkoliv nevím, kdo by v případném souboji byl vitěz :-))))))
Dobrý den,
k té budce na spaní. Nemusí, a myslím si, že by to ani neměla být klasická budka. Moji agouši spějí v kokosových ořechách - vydlabaných, které jsem jim zavěsila. Přikládám foto, kokosáky visí za košíčkem. Iva
Chtela jsem se jeste zeptat jaky máte názor na zrcádka v kleci andulky nekde jsem se dočetla že se prý andulky stávají díky zrcátkum v kleci agresivní?...je to tak?
ty kokosy jsou bezva nápad, spíš bych je řadila k hračkám, než mezi budky. V nich hnízdění určitě nehrozí, ačkoliv vidím, že taky máte dva, ne jen jednoho mazlíka. U těch párů jsou budky samozřejmostí...