Aktuálně: 3 732 inzerátů209 883 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

burza prerov

anonymní (neregistrovaný) 14.09.2010, 18:00:47 xxx.xxx.109.90
Pre 16.80.Viem,že máte veľa pravdy o poctivosti predaja chovných párov,ale nemôžete hádzať všetkých chovateľov do jedného vreca.Napríklad na jar som v Přerove predával červenokrídlych 5 ročný neharmonizujúci pár.Kupujúcich som na to upozornil a predal som ich každého zvlášť.Teraz som predával 100% chovný pár limčiakov a ťažko sa predával z dôvodu o ktorom píšete,mal som tam aj mláďa od nich a predal som ho v pohode za2500Kč pomerne skoro.Týmto chcem povedať,že jednoducho nedostatok miesta prinúti chovateľov,ktorí chcú založiť niečo nové i k takýmto krokom
anonymní (neregistrovaný) 14.09.2010, 18:08:29 xxx.xxx.109.90
A ešte niečo-Kupcov na samotnú samicu som mal možno i15 a na samca 2 ,ale jednoducho som nemal to svedomie to tým vtákom urobiť,vydržal som a predal som ich chovateľovi,ktorý bol nesmierne rád,že po takých Barnardov prišiel.Boli to celozelení,čistá forma,mohutní krásni vtáci.
anonymní (neregistrovaný) 14.09.2010, 18:12:58 xxx.xxx.109.90
To sú oni i z mláďatom.
Obrázek
anonymní (neregistrovaný) 14.09.2010, 18:19:10 xxx.xxx.193.236
to mohu potvrdit, protože jsme sestavili pár a sotva si na sebe přes zimu zvykli, byli jsme nuceni rozebrat část voliér, taky jsem hodně usilovala o to, aby ptáci zůstali spolu, ale kupujícímu jsem samozřejmě řekla, jaká je situace, že ještě spolu nehnízdili ačkoliv se krmí. Jenže bohužel, páry které jsme my koupili jako 100%, nikdy spolu nezahnízdily, což mě vede k tomu, že bych už pár nekoupila.ne každý jedná poctivě, ale to už tady taky bylo :-(
anonymní (neregistrovaný) 14.09.2010, 19:43:18 xxx.xxx.12.7
vy tady vsichni narazite proc by nekdo prodaval chovne pary?!?!?! a proc ne?? ja jsem letos prodal vic jak 20 chovnych paru ruznych papousku od penantu az po amazonany protoze jsem prestavoval voliery a tak jsem vysechny pary prodal a nekteri treba rusi chovy atd. co ja jsem koupil chovne pary treba i na burze nebo tak a to byli i amazonani tak vzdy se mi ten chovny par osvedcil v pristim roce na jare odchovem takze neodsuzujte vsechny chovatele jsou i jeste poctivi!!
anonymní (neregistrovaný) 14.09.2010, 19:51:39 xxx.xxx.193.236
pro 12.7... přesně o tom přece píšeme ... škoda, že jsou mezi námi nepoctivci. Já bych si taky přála koupit funkční pár.
anonymní (neregistrovaný) 15.09.2010, 11:29:34 xxx.xxx.109.90
pre 193.26 Napište o čo máte záujem-ešte niečo pôjde do sveta
anonymní (neregistrovaný) 15.09.2010, 14:50:52 xxx.xxx.111.227
12.7 určitě je spousta poctivejch chovatelů, jenže stačí jeden vykuk, aby se všichni strčili do jednoho pytle. To máte jako na veterině. Vyléčíte stovky zvířat, jedno uhyne na nevyléčitelnou chorobu a už jste pro všechny lidi packal, který nic neumí. Holt takový je život :-(
anonymní (neregistrovaný) 17.09.2010, 18:26:28 xxx.xxx.175.250
Je třeba si uvědomit, že když koupíte 100% chovný pár, který bez problémů odchovává tak po změně prostředí u jiného chovatele tomu už tak nemusí být. Pak se samozřejmě kupující cítí podveden a chyba se většinou hledá v nepoctivosti prodávajícího. Znám třeba chovný pár pyrur, který odchovával mláďata a u nového chovatele je zabíjí pár dnů po vylíhnutí. Chovný pár amazoňanů u svého původního majitele odchovával několik sezon mláďata a po převozu do voliér jiného chovatele samec málem zabil samici. Poprve v životě totiž zaslechl křik jiného samce amazoňana a svou agresivitu si vybíjel na své samici. Po pár dnech musel tento pár putovat zpět a vše bylo zase ok. Těch případů je víc ale už i tak jsem se dost rozepsal. Samozřejmě tím nechci říct, že každý inzerovaný "chovný" pár je skutečně chovný.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.