Aktuálně: 3 735 inzerátů211 865 diskuzních příspěvků18 272 uživatelů

Párování

JIRI (neregistrovaný) 02.08.2010, 10:19:33 xxx.xxx.195.101
dobry den,prosim o radu.Vcera jsem privezl k memu samci rosely pestre do voliery samicku.Samozrejme nastalo to, co se da cekat.Samec na ni utocil atd.Oba jsem je odchytl a premistil do mensi klece.Tam je vse v poradku.Prosim,za jak dlouho samec zapomene na svou volieru,abych je tam mohl zase spolecne vratit?Dekuji za odpovedi
anonymní (neregistrovaný) 02.08.2010, 12:22:27 xxx.xxx.16.80
dejto do voliery neco noveho. Napr. vetsi vetev ze stromu a pod. Pak bude voliera i pro samce nova a muzete hned vypustit. Pro jistotu jeste pozorujte jejich chovani.
anonymní (neregistrovaný) 02.08.2010, 21:20:52 xxx.xxx.209.110
Já si domluvil s hajným z náletu dva smrčky asi 2,5 m pověsil jsem je na strop, ani se tam pořádně nedalo chodit. Po nějakém čase si prokousali místo na létání ...
anonymní (neregistrovaný) 03.08.2010, 19:11:57 xxx.xxx.244.30
Dobrý den, mám přesně stejnou zkušenost, oba ptáky jsem nechala ovšem oddělené, a nebyli spolu po dobu tří týdnů. Měla jsem je každého zvlášt v kleci, které stály u sebe aby si na sebe zvykli. Po třech týdnech jsem ptáky dala do jedné klece, ovšem měli ze sebe strach a samec trochu utočil, byli spolu týden a opět jsem je oddělila na týden, ovšem pak jsem zpozorovala, že se samec snaží samici krmit přes pletivo klece a dala jsem je k sobě, asi si uvědomil, že mu samice chyběla a chtěl mít společnost. Ted jsou oba ve velké voliéře a starají se o dva mladé, které se vyklubali. Takže můj příběh má stastný konec a doufám že Vaše situace bude zanedlouho stejná. Přeji mnoho úspěchů v chovu.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.