Jak jsou starý? Na pravo by mohla být samice, ta druhá pokud je perlová stak se ppodívejte na spodní stranu křídla. Samice mívá perličky . Cttělo by to ale bližší fotky .
Ta šedivá vypadá na samici,ta druhá jestli je perlová a je přepeřená ,tak je to taky samice,protože perlová korela je vždy samice,samec ztrácí perlové zbarvení přepeřením.
Ahoj,potřebovala bych poradit,mám asi 3-letou korelku,je to samička,a zničeho nic mi přestala chodit na jednu nohu,tu nožičku má uplně mrtvou nic sní nemůže,nevíte někdo jak tu nožičku zase dát do pořádku...Na veterine nám dali zatím vytamín B tak doufám že zabere...Pač oní v žádném připadě neci přijit :-( Prosím kdo by měl nějaký nápad kontaktuj te mě na mejlu,truhlikkacka@email.cz děkuji Katka
Pro 198.180 Nevím zda Vám někdo dá přesnou odpověď dle této fotky . Pokud jsou letošní tak to odhaduji na cca 2měsíce . Samec by měl začít zpívak kolem 4 měsíce .
vždycky je na ochočení lepší začínat s 1 ptákem, který vás bere jako společníka, dva si už vystačí sami. A pokud nejsou korelky dokrmené uměle člověkem, ochočí se těžko. Zvyknou si na vás, možná i na tu ruku půjdou, ale mazlíčky z nich nejspíš mít nebudete.
taky jsme resila takovy problem ale pri cisteni voliery jsem nasla na zemi pericko a kdyz jsem si ho prohledla zbliska tak jsem zjistila ze je to samice byly tam videt vlnky hodne slabe ale byly,podivajte se na spodni kridla zda jsou cista a nebo tam jsou videt takove jako pruzky
pro 45.65 Myslíte 2 samice jako ty moje žluté?Jinak jsem jsi dnes všiml, že ty korely chodí pořad do budky a ven. Kamarád donesl samce v kleci a dali jsme ho k voliéře. A najednou začaly, po sobě nějak hulákat. A ten můj samec, aspon myslím začal chodit kolem klece a hulákal. Samice byla v rohu a koukala, když se přiblížila ke kleci tak ji vyhnal. Ale obě korely mají vlnky na spodní straně ocasu ale na netu jsem se dozvěděl že to mají všechny mladé korely a až se pře peří tak se to pozná. Je jim asi 3 měsíce .Tak už vážně nevím co vůbec mám. Posilám ,ještě foto. V pravo by mněl byt ten samec.