Fylipe jsem pravidelným fanouškem tohoto dokumentu. Je to super, sleduju ho na Discovery. Samozřejmě přeci jenom musí být všechno dobře naplánováno, aby byl Bear Gryll a jeho štáb co nejméně ohrožen, ale přesto and některými výkony člověk žasne. Nyní dokonce Bear natáčí i dokumenty jak přežít ve městě plném gangů a podobně.Některé věci by mě ani nenapadly, a přepadení může zažít každý, v té chvíli si člověk může vzpomenout na jeho chytré rady. Mirek
Marty: Já jsem zatím viděl všechny díly. Začal jsem se dívat asi 5 týdnu zpátky a předchozí jsem si pouštěl na internetu.
Mirek: Vím že to musí byt naplánované, ale vem si že všechno naplánovat nejde. Třeba když ho naposled vysadili na moři, nebo když byl v poušti, taktéž dneska v bažinách kde bylo plno aligátoru. Je to ale borec. Třeba to jak dneska vyšplhal na strom pomocí tkaniček by mě vživotě nenapadlo a to většina takovíchto jeho nápadů. Je to perfektní dokument...
fylip
Jo jo, protože takovýhleho chlapa mám doma, vím o čem mluvíte:-P, každou chvíli někde zakopnu o zbraň, bodnu si do nohy velmi ostrý nůž, ze skříně na mě vypadnou tonfy, z pod postele vyleze had, v dílně mi místo zabírají terče na střelbu z luku a kuše a kimona už mě nebaví prát:-))
Ale teď vážně: poslední z 45 mladých mi zůstal doma a přemýšlím :nechat? nenechat? nechat? nenechat?
Samozřejmě vše na plánovat nejde a někdy jde opravdu o krk, ale myslím si, že člověk jako je on takový adrenalin už vyžaduje. Celkově co se týká fyzičky, jde vidět, že za ty roky u armády a aktivního horolezectví, má perfektní fyzický kapitál. Mirek
Tak pánové pistolníci, když jste nadšení s adrenalinu a stříleček, tak vám posílám něco do mailu. Na Martyho nemám mail, tak mu to někdo přepošlete. A nejlíp se na to kouká v noci za bouřky. Pokud bude mít někdo zájem tak si to přepošlete mezi sebou ať z toho mají taky něco ti druzí pistolníci.
Jinak ,mně ten konec musela dovyprávět Růža, už jsem to nedokoukala.
Posílám Patrikovi. jen nebudu mít čas přeposílat na mail každému kvůli práci. Tak jedině mezi sebou a nebo já až po 12.listopadu, kdy budu mít volněji v práci.
Ách jo, tak si musím postěžovat,v neděli po burze jsem si měla jet pro nové aymarky a odešla mi brzdová destička, kdyby tu byl smajlík co brečí jak želva, už by byl tu. No , snad na Kladno dojedu, to je důležitý, možná i zpátky a v pondělí hurá do autoservisu a pak.....hurá pro ptáky:-))
Čau Filipe,
ted jsem zjistil že chováš i papoušky mnohobarvé?? je tak?? Kde jsi je prosím tě sehnal ?? Už jsem o nich také přemýšlel, ale vždy jsem narazil na příbuzní pár. A když to byl chovný pár toak byly až někde od Prahy :-). A jak se chovají ?? Je to něco podobného jako zpěváci. Mohl by jsi vložit fotku ?? Díky Lukáš, kdyžtak písni na mail.
Lukáš: Mám mnohobarvě asi teprv asi měsíc. Koupil jsem je na burze ve Zwolle v Holandsku. Koupil jsem si mladý sestavený pár, ale ráno po příjezdu mi padl samec a tak jsem sehnal nového loňského samce v Přerově. Hned po přidání k samici se začali krmit a samec měl i pokusy o páření. Podle chovatelů s kterýma jsem se o nich bavil a kteří je mají, to nejsou papoušci nároční na výběr partnerů,, což se mi hned potvrdilo :). Jsou to krásní papoušci, nádherně vybarvení, řekl bych že pěknější než zpěváci. V knížkách se uvádí že jsou chováním i náročností hodně podobní zpěvákům. Podle mě to je víc jak pravda. Lukaši určitě doporučuju, nádherní papoušci. Mám je s párem králováků. Jsou to tolerantní papoušci.
Matuš: Krása :)