Evi, to jsou dvě holky.V maštali ještě čekají na zazimování další 4:2x přírodní,mauwe a tmavě zelená.Zatím sháním barvičky, na jaře nechám projít přírodním výběrem ve společné volieře a podle barev v budkách budu pokračovat dál.Ale to je ještě daleko:-P
Poznatky z výroby *kecadla* Na str.36 bylo 62.209 uvedeno, že je to výrobek poněkud nestabilní. Tak mohu každého ujistit, že když je takový výrobek udělán Růžou, tak je stabilní perfektně. Na stole vydržel nálet z výšky 2,5 m a to hned několikrát, nic se nedělo ani při lezení po konstrukci a jestliže dáte jako bidlo seschlou strouchnivělou větev, je postaráno o zábavu na několik hodin aniž by chtěl papoušek místo na *kecadle* opustit. Vrchol veškeré zábavy je pak několik barevných kostiček na provaze. To se dokáže na konstrukci houpat, chytat kostičky, které přepadávájí podle konstrukce zleva doprava, takže pokud někdo takovou zábavu pro velkého i malého papouška doma ještě nemá mohu vřele doporučit dílnu Růži z chatu. Jistě tady připojí fotku z výroby. Já zatím žádnou fotku nemám, až budu mít hned předvedu.
Aerforce:nádherné rozchodníky a fotky krajiny, škoda, že nemám tiskárnu:-), byli by z toho pěkné pohlednice.
Orina:tak jí sem ještě jednou házím a jsem ráda, že *kecadlo* funguje:-))
To jsou umělý kytky nebo pravý? To je hezký!!! Já mám jen osázené truhlíky chvojím na tom barevný listí a trochu červené mochyně. Příprava na dušičky. Ale fotku nemám
kytky jsou umely jinak je pouziti smrk,sisky,orisek,no a na ty listy si nevzpomenu:)vim ze je to stalezelene a na jare to kvete zlute a pak to ma modre bobulky.