Co to je za ten prostřední špičatý kopeček :-)) uprostřed fotky při pohledu na Tatry?? Eventuelně jestli poznáš vrcholy od levé strany na pravou. Je to nádherný pohled !!
Kecadlo je super. Až bude doma pošlu fotku jak kecáme :-)) Dnes to bylo doma smutný všichni čekali na pokec a já mám do zejtřka tolik práce, že jsem je mohla jen podrbat na hlavě a zase běžet abych jim vydělala korůnky na zrní :-(
Růženo, (sice je mi dlabání dýní proti srsti a jsem spíše pro naši kulturu) hluboce před Vámi smekám. Tak kreativního člověka jako jste Vy jsem opravdu nezažil a pokud se u toho všeho staráte ještě o malé děti, to je snad neuvěřitelné. Opravdu smekám můj imaginární klobouk a kroutím hlavou nad Vaším odhodláním, jen tak dál. Mirek
To není Růžena to je přelud, možná to je bytost z jiné galaxie, protože takový elán není u člověka ani možný. Až se s ní zase setkám tak se pozorně podívám jestli jí někde nekoukají zelená tykadla nebo nějaká zásuvka na dobíjení. Abych pak nekřičela "vždyť pije olej" :-))
Díky, ale jen doufám, že si nemyslíte, že to sem dávám kvůli pochvale, prostě jste jediní, komu se můžu pochlubit a kdo mě pochopí:-)).Manžel koukne, pokýve hlavou a jede na střelnici:-P
Jinak ta kreativnost, tomu se u mě říká workoholismus a mám obavu , že na to jednou dojedu, nedej bože abych byla pár dní v nemocnici a nemohla něco dělat.
Tady moje děťátka....
pro Ruza5: dneska jsem na stránky napsala v letu článek o aymarkách, mrkni, pobavíš se :-)
http://www.dodinky.estranky.cz/clanky/papousci/aymara-pruhovany---postrehy.html