4 Peťula:, nedělá to světlo...ano máš pravdu, jedna tmavá, druhá světlá, v říjnu přibydou další dvě do páru, až budu mít jistotu, zda jsou to samci, či samice, v sobotu je beru k chovateli na okuk.
Tak slíbené vyprávění pro Chataře, ale i pro ty kdo nakoukne sem nebo na chat.
Fotograf MichelDenis Huot na safari v Masai Mara v Keni fotil tři šelmy, kteří spolu žily přibližně od svých 18 měsíců, kdy opustily svojí matku. Jednou je viděl jak si spolu hrají a najednou začly lovit. Poblíž byla skupina antilop s mládětem.
Ako môžete napísať takú kravinu o človeku?Viete koľko napr.kaprov a iných rýb dostane slobodu?Dokonca v dnešnej dobe je čoraz viac rybárskych revírov s názvom CHYŤ A PUSŤ.To je len jeden príklad.
Asi jste nepochopil že fotografie a interpretace není můj výtvor, ale že je to převzatý článek, který večer prodiskutujeme na chatu. Nerozčilujte se a přijďte mezi nás můžete taky diskutovat. Pouze jsem nahradila slovo leopard slovem šelmy, protože si myslím, že to je skupina gepardů. To by asi řvalo víc lidí, že se zaměňují názvy šelem.
Taky uvádím, aby každý dobře přečetl jméno fotografa a nemyslel si, že jsem to fotila já. Člověk už tady musí psát všechno polopatě, aby druzí pochopili.
Nemusíte písať všetko po lopate,veľmi dobre viem,že ste to nefotila Vy,ale mňa zarazilo to o tých ľudoch a ja nemôžem vedieť či je to Váš názor,alebo autora fotografií
4 109.90 koukám, že jste asi nepochopil nadsázku :-)), nesmíte hned brát vše vážně a smrtelně vážně.Trochu nadhledu by to chtělo, špetku úsměvné ironie, žďobec humoru.Ale je fakt, že člověk jako tvor "nadřazený" obdařený vyšším IQ, než ostatní zvířata, se leckdy chová dosti hnusně nejen ke své vlastní rase , ale i ke zvířatům a celkově přírodě.Je hezké, že pár "kapek" lidskosti se někde sem tam objeví, leč ve větší míře ty "kapky"převálcuje lidská lhostejnost a krutost. Stačí denně pročítat zprávy....
Haló, vy dva, proberte to večer na chatu, do fora to nepatří, sem se vkládají fotečky, které vyplynou z aktuální diskuse na chatu, nebo ji motivují.
Pro Ruza5: koukni na aymarky :-)
Teda s Vámi je to těžké :-(. Už název tohoto fora znamená, že slouží skupině přátel, kteří se tu skoro každý večer scházejí na místním chatu, vtipkují spolu, dobře se baví .......... tak proč sem vnášíte ironii a nepřátelskou atmosféru? Už to neřešte, běžte si poučovat a tvářit se ublíženě někam jinam :-(.