Je to náhodou pěkná prácička. Vypadá to dobře.
Já bych asi udělal plnou zadní stranu. Buď z nějaké překližky, polykarbonátu nebo nějakého jiného plastu.
Ahoj, jen kvůli aymarkám, chtělo by to ty větvičkové prolejzačky nahoru ke stropu volierky, víc využít prostor, jsou jako letci těžkopádní, potřebují mít místo odrazu pěkně rovnou čarou proti dopadu.
Jak to, že ti to drží pohromadě?? :-)) To snad ani není možný vyrobit doma na koleně při dětech. Já myslím, že kromě mě zírá ještě mnoho dalších lidí!!!
taky smekam jsem na MD ale abych se do neceho takoveho pustila na to nemam.taky chovam papousky a vim co to je za cas jedno dite 4 trida druhe 2 roky cas pomalu zadny.vcera jsem byla alespon nazbirat jerabiny a dneska zamestnam starsi dite na bez abych mela pro ptacky na zimu.jinak petulko andulky jsou krasne.
Pro Peťulu: přestože mají v maštali plno větví na šplhání, jsou to dobří letci a zatím spíš lítají, ale pokud lezou tak je to pomalounku , hlavně nikamnespěchat, mělas pravdu, jsou prímoví.Jinak maštal focena dokola z leva do prava...