Bednová klec dostala jiný layout.-)), znovu jssem předělala dvířka a zadní stěnu nahradilo pletivo..vzdušnější, lepší pro lezení pro aymary.Ještě dokoupit laťky na začištění a je to.....
Takže původní vzhled...
Růžena: to je neskutečné jak jste tvořivá a co všechno na zahradě dokážete, fakt zírám, škoda že tu nejsou nějací tleskajécí smajléci, hned bych jich sem šoupla :)))
Na aymary jsou lepší platové šuplíky, jsou to fakt neskutečný prasátka...
Pro 204.249:děkuju, ono je to spíš tím, že se už 4tým rokem "válím" na mateřské, hlídání není a tohle jsou jediné věci, které můžu dělat i s dvěma prckama dohromady.Počkejte až půjdu do práce, ono toho času taky už moc nebude na tvoření :-)).
O jejich čistotnosti vím, většinu času budou ve venkovní volieře, jen přes zimu dom.Šetřím každou korunku, proto teď plastovou kupovat nemůžu, ono i 1tis.korun je pro mě darda, kor když teď budu kupovat ptáky:-)). Příští rok snad bude líp....
Tak dneska jsem okroužkoval třetí hnízdo zpěváků :) Ještě tam mají dvě vajíčka, ale podle prosvícení je jedno prázdné, zatím jsem ho tam lae radči nechal... Teď jdu nasbírat kukuřici na ziámu :) Ještě není uplně zrala, takže je měká a zkusím jí zavařit na zimu pro senegalce a později i na jaro pro austrálii. Králováci se po kukuřici v mléčné zralosti mohli utlouct :)
fylip
Trefil by mě šlak, šla jsem dodělat tu klec a zas mi chybí kousek lišty!! Jak já to měřila? Klobouk dolů před kutilama a truhlářema, kolikrát si říkám, holka vrať se k vařečce:-P.Tak co myslíte, co jí chybí? Kromě toho, že by potřebovala být větší, světlejší a profesionálně dělaná? :-))