Já si myslím, že nějaký dobrý kamarád se chtěl pomstít, tak dal tenhle inzerát a nebo je to neuvěřitelná kachna. I když !!!!!!!!!Mohu pro všechny vážné zájemce o papoušky napsat, že až zaklepu ve svém věku bačkorama, tak ti moji ptáci buď poletí oknem a nebo se to taky rozdá. U mě o ně nikdo zájem nemá. Jenže to může být za dvacet let a nebo taky zítra. Inzerát nebude, s tím se tady nikdo nebude zdržovat. To píšu jen jako zprávu, že se taky můžou ptáci zadarmo vyskytnout.
Tak jsem tam zkusil zavolat a volaný je nedostupný, tzn. že má asi vypnutý telefon pro neustálé volání zájemců. Žako domů je můj sen, ale až později, až budou finance na ručně dokrmeného.
Všichni sice nejsou krkouni, rozdal jsem hodně andul i nějakou tu korelu, něco jsem prodal za symbolickou cenu,ale kdybych to zdědil a o ptáky neměl zájem stejně bych to prodal i pod cenou.Takový ptáci se asi za darmo nedávají :-)
co by ne vždy se v inzerátech objevuje pořád daruje někdo žaka nebo jiného velkého papouška atd, vždyť tím si z nás taky dělají srandu, tak tady to je jen obráceně :)))