Aktuálně: 3 733 inzerátů211 848 diskuzních příspěvků18 271 uživatelů

kde je problem

lucky (neregistrovaný) 07.07.2010, 00:36:58 xxx.xxx.8.252
Asi pred par rokmy som si zadovažil par rosel pestrych,ked prisla chovna sezona tak nemaly sa k sebe tak som vymenil smaca pretože samica naniesla vajcia a kedže samec sa k svetu nemal vymenil som ho.Nasledujuci rok sa všetko opakovalo až na to že samec samicu krmil a došlo aj k pareniu opät boly vajcia čiste,pripisoval som to k tomu že samec je minuloročny takže je asi tam chyba.Na dalši rok opät prebehlo ako ma byt a aj napriek tomu boly vajcia čiste.Vymenil som samicu a kupil novu.Na dalši rok opät ta ista vec par sa krmil a aj paril a vajcia su čiste,pytam sa kde je problem???Chovam ich vo voliere dlhej 3m vysokej 2m a široka 1,5m,voliera je umiestnena na pojde hned pod strechou ale je zateplena takže v zime tam maju 0 stupnou ale v lete je tam dost horuco.Maju aj prisun k čerstvemu v yduchu kedže na voliere je okno ktore sa v jari meni na ktorom je pletivo.Poprosim o pomoc.
kajik (neregistrovaný) 07.07.2010, 19:23:36 xxx.xxx.16.80
zkuste podavat nejake vitaminy a pestrou stravu. Ja mam par rozel cervenoskoricovych . Loni se parili jak o zivot a nebylo z toho ani vajicko. Letos byly vajicka, ale mlade v nich zrejme zastydla a nebylo z toho nic. Holt neni kazdy rok posviceni. Chovatelstvi vyzaduje cas a trpelivost.
sunflowersman (neregistrovaný) 07.07.2010, 21:25:17 xxx.xxx.175.196
Víte jistě, že vejce jsou neoplozeny nebo se v nich nevyvíjí zárodek? Není na té půdě extrémně nízká vlhkost při slunečném počasí?
anonymní (neregistrovaný) 08.07.2010, 09:48:17 xxx.xxx.97.244
Myslel som si to ale videl som viackrat samicu ako sa kupe a ked trocha obschla tak sla na vajcia hned sadnut,ale je to jedna zmožnosti,na druhy rok ich chcem dat vonku ale fakt neviem,3 roky po sebe stale ciste vajcia a to som už vzmenil 2 saqmcov a 2 samice takže problem bude niekde inde.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.