- Příspěvek #52003
- Nahlásit
- Příspěvek #51974
- Nahlásit
Prosim chtel bych se zeptat moje andulka ma krev u konecniku.Mam strach ze kaka krev co s tim?Jinak je vesela a normalne zere.Dekuji za radu.Musim napsal, ze je to samec a byla v kleci s vice andulkami i samci.
No, pokud Vám na Vašem anduláčkovi záleží, tak s ním raději dojděte k veterináři; příčinou by mohla být kokcidióza, která je léčitelná. Nebo možná nějaký vnitřní úraz ? Ať se uzdraví !
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mám dělat když moje andulka čůrá krev, nedokáže udržet rovnováhu a je malátný?
Děkuji
Vy jste troll, že jo?
Troll je slabé slovo,vypadá to na diagnózu mentálního směru.😊
Mažte na veterinu, ideálně na tu ptačí, pokud andulka ještě žije. Což ale nepředpokládám.
Dobrý den dnes jsem se koukal na andulku a tekla ji krev z nohy nevím jak postupovat prosím poradíte mi
Zdravím, i když se snažím odpověď vždy slušně, ale podobné dotazy mě dostávají k šílenství! Prosím vás, už když teda jsem jednou píšete, tak píšte čo nejvíce informací a s fotem! Nevím jak ostatní, ale myslím, že věštící koule nejsou a nebudou! S pozdravem Zappe
Filip:Dobrý den dnes jsem se koukal na andulku a tekla ji krev z nohy nevím jak postupovat prosím poradíte mi
Poradíme. Veterináře.
Nebo aspoň to foto. Protože to může být cokoliv - od strženého drápku po otevřenou zlomeninu.
Dobrý den moje andulka má na křídlu krev jako pod křídlem nechce mi to ukázat nevím co s tím mám udělat
Když nevíte, tak jděte k veterináři.
musela se někde zranit v kleci, zabezpečte všechny ostré hrany. Pokud je doteď bez známek zranění bude to asi dobry.