Aktuálně: 3 733 inzerátů211 848 diskuzních příspěvků18 271 uživatelů

Inzerát v časopise

anonymní (neregistrovaný) 06.07.2010, 07:28:20 xxx.xxx.117.199
Papoušci. Že lidi chtějí papoušky zadarmo na to jsme si v inzerátech zvykli. Teď je ale v časopise inzerát, že někdo nemá pro velkého papouška klec a jestli by mu jí někdo nedaroval. Co příjde příště, abychom posílali pytle zrní ne! Ty lidi to snad už s požadavkama přehánějí. Nejen že žebrají o papoušky, ale teď i o to příslušenství k němu. Není to trochu moc?????
Petr (neregistrovaný) 06.07.2010, 08:38:50 xxx.xxx.230.164
Drzost některých lidí nemá mezí.Petr
Marty (neregistrovaný) 06.07.2010, 11:40:24 xxx.xxx.249.60
Souhlasím s Petrem a zároveň nechápu jak to vůbec mohli v časopise otisknout. A hned několik inzerátů podobného typu. Je to hrůza.
anonymní (neregistrovaný) 06.07.2010, 11:45:40 xxx.xxx.220.45
Nezlobte se na mě, ale když mám doma STAROU klec, tak než bych ji vyhodila, tak ji raději někomu daruji.
Lenka (neregistrovaný) 06.07.2010, 11:57:43 xxx.xxx.174.103
To Vám určitě nikdo nezakazuje. Ale určitě zní lepší inzerát typu např: Daruji starší klec... než třeba: Darujte klec pro papouška, pouze velkou a zachovalou....:-) nebo: Kdo daruje papouška Žako, Amazoňan...krotkého a mluvícího pro děti, jsme chudá rodina milující vše živé :-) Osobně si myslím, že v případě chudé rodiny milující všechny živé tvory, by mohla dětem pro začátek stačit třeba menší klec například s andulkou.
anonymní (neregistrovaný) 06.07.2010, 12:03:39 xxx.xxx.220.45
To určitě. Konkrétní inzerát jsem nečetla, takže nevím přesný text, např. že chtějí velkou a zachovalou. Jinak, "chudé" rodině bych nedarovala ani andulku.
anonymní (neregistrovaný) 06.07.2010, 12:22:47 xxx.xxx.117.199
Když si někdo někde vymodlí(vyžebrá papouška) tak si musí být vědom že ho někam bude muset dát. A protože papoušek potřebuje klec, tak asi ta klec bude potřeba . Jestliže vím že na klec pro velkého papouška nebudu mít, pořídím si andulku cca 200,- Kč a klec do tří stovek. Jestliže mám amazoňana, tak klec za tři stovky asi neseženu. Nevadí mi že někomu něco daruji nebo někomu pomůžu, ale vadí mi když je někdo *vyčůraný* a ta andulka mu na jeho finance nestačí a hned musí mít amazoňana na kterého se zmůže někdo až po pár letech až si na něj našetří. Nehledě že v dnešní době stejně nevím jestli to není vychytralý překupník a vše pěkně se ziskem obratem ruky prodá, protože už má zájemce.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.