Ja jsem letos ostartoval ze začátku nádherně 3 páry pestrých 4 páry andul a 2 páry růžovohrdlých agošů.ALE.Vždycky se něco po**re letos to byli rozely. Můj 3letý osvěčený pár měl loni 7 mláďat letos měla 7 vejec mláďat se vylíhlo podle mého očekávání jen 5.ALE. Jen co začalo to úmorný vedro tak to popadalo přežilo jen jedno mládě.U 2 páru ročního bylo 9 vajec ale taky jen 5 mláďat ale ty to přežily všechny díky tomu že měl strejda ve Sladovně kde měly chládek.ALE.Jen co vylezli z budky tak samec začal samici znova hoblovat no a ta na dalších vejcích padla a teď se těch mláďat nemůžu zbavit ani toho jejich otce.3 pár taky roční samec má štěppit do lutina a rubina.Měli 6 vajec.ALE.Vylíhlo sejich 5 a nato přišlo to ůmorný vedro takže přežili jen 3 jedno z nich má být asi lutino ale ty záda má vyblitý a má tam odznaky rozely pestré.PATLANINA. No a ted se tech mláďat ke všemu nemužu zbavit nikdo nevykupuje.
http://chovatele.chovzvirat.com/fotogalerie-6106/alba.html
zde tady mam nove fotky a pokud chcete hlasujte :) protoze vcera sem celej den sedel u pc a zabralo mi to dost casu