chci se zeptat, vyrobil jsem novou voliéru 1,6*1,6*2,5, mám tam dva páry korel a dva páry andulek. V pohodě nikdo se neklove, přidal jsem i budky (velikostně v pohodě), stále ale nevidím, že by se měli k páření. Občas nahlíží do budky/spíš teda samci), ale stále nic.Každý den dostávají vaj. míchanici, 2*krát týdně naklíčené zrní a každý den zelené, teď hlavně salát, a občas i jahody, jablka atd.V nové voliéře jsou 14dní. Možná je to dost brzy , než si zvyknou více?Mám stále čekat, asi to doženou později...?
Dobrý den , zajímalo by mne , jestli se v jedné voliéře snesou korela , papoušek zpěvavý , kanárek a andulka , doposud mám každého v jiné kleci , což je velmi pracné , Děkuji za odpovědi
Chce to čas. Každopúádně když už samci nakukují do budek je to na dobré cestě, u tohoto druhu vybírá budku samec a pak láká samici ... ovšem obávám se že jste to na tomto prostoru trochu se skladbou ptáků přehnal, pár korel je tu navíc ... pokud zahnízdí můžou dělat samci peklo ...
Vendula .. pokud je nenecháte hnízdit tak ano
Dobrý den,
velice sháním korelu bělohlavou - mladou samičku do chovu pro svého půlročního samce. Bohužel jsem prošla veškěré inzeráty, ale nenašla jsem nic, anebo bylay korely až příliš mladé.Chtěla bych se zeptat, zda tu někdo z Vás nechová tuto barevnou mutaci korely? Samička by měla být asi 9 - 15 měsíců stará (max. však dvouletá), aby bylo opravdu potvrzené určené pohlaví. Zbarvení - obyčejné šedé bělohlavé, bělohlavá straka, bělohlavá perlovka, event. albino. Máte-li alespoň o nějakém chovateli, který je chová, informace, napište mi, prosím. Byla bych opravdu moc vděčná.
Děkuji