Zdravím.Moji aymarové v tét sezoně už hnízdili jednou ale neůspěšně ze tří ajíčk nebylo ani jedno oplozené.A dnes ráno jsem se díval do budky a rodičové sedí na dvou vajíčkách.Uvidím jak se to vyvine ale každopádně jsem moc rád že aymarové hnízdí.Držte mi palce a já váš budu informovat jak se to vyvýjí.
Mám také jeden pár aymar a nyní jsem jim také dal budku, třeba sednou. V minulé sezoně již odchovaly, přidám foto mláďat. Tak držím palce a přeji chovu zdar.
Zdravím všechny..Dnes jsem aymary dával do klece dovnitř do domu..Při odebírání vajec než budku umístím do klece jsem je prohlédl a zjistil sem, že dvě ze tří vajíček jsou oplozená.Což je pro mě veliký ůspěch.A doufám že to nebude v tomto hnízdění jediný ůspěch..
Loňská mláďata jsem prodal a chovný pár dostal budku začátkem října. Tak jestli letos opět odchovají, budou nejspíš kolem vánoc. Jinak na burzách jsou k mání a dají se sehnat různé mutace bez problému.
Zdravím všechny...Nová zpráva..!!!Dnes jsem s obavou kontloval aymary.Dle mých výpočuů by měli mít už aspon jedno mládě.A mé počty jsou zprávné.Aymarové mají mládě.zatím jedno.Uvidíme další dny co bude...
Ti jsou parádní...Cena albin(creme ino, cremino) je ještě o něcodražší jak u lutin..Záleží na chovateli..Ale někdy jsou k dostání i za 1000,- Ty modré bych si dovolil opravit, že cena je od 400,- do 600,- já mám v chovu dva modré aymary a jeden stál 500,- a druhý 400,- ale toho druhého jsem kupoval až ted na zimu..A také záleží na chovateli tento je neměl kam dát a nechtěl aby umrzli a mě jich bylo taky líto tak sem si je vzal..Hodně štestí..
PS:Ještě pár aktualit u mě..První pár(modrá x šedý) na hnízdění vůbec nepomýšlí...Jsou to lenoši:))) .Ale za to tři nový aymarové už hrabou důlek- ovšem do jedné budky chodí všichni tři.. takže uvidím co z toho vyleze...přitom ani nejsou příbuzní...
Zdeny pokud se tu ukážete a přečtete si toto tak mi napište na mail - Luke112@seznam.cz chtěl bych s Vámi něco prodiskutovat o hledně aymarů.Ale na mailu.Díky Chovu zdar Lukáš
Zdravím, dobrý večer. Zítra jsem ještě celý den v práci, takže pak je ještě vyfotím a přidám pár fotek jak vyrostly. Můj mail je eclectus.63@centrum.cz. Na net se ovšem dostanu až ve čtvrtek večer. Přeji příjemný zbytek dne.
www.aymara.wgz.cz Nově zřízená stránka o aymarech.Pokud máte zájem se také zapojit jak koliv ať už články nebo fotagrafiemi ozvěte se na můj mail nebo na moje icq.