Aktuálně: 3 872 inzerátů207 475 diskuzních příspěvků18 218 uživatelů

kširy a voditko letu

anonymní (neregistrovaný) 15.06.2010, 12:09:58 xxx.xxx.183.13
Dobrý den, mate prosim nekdo zkusenosti s pouzivanim ksir a voditka na papousky? na www.rajpapousku.cz maji v nabidce tyto ksiry. Radi bychom naseho papouska brali s sebou ven. Pokud jsme doma, je papousek neustale s nami na rameni, radi bychom ho brali i ven, kde v teplejsich dnech travime temer cele odpoledne. Bojim se aby mu ksiry spise neublizili, napr. pokud by se neceho lekl apod. Pokud vezmem papouska ven s kleci, je to komplikovane, klec neni nejlehci a nemuzeme se vzdalit ani na krok. S krirami by mohl byt papousek stale u nas. Poradte prosim. Predem dekuji.
anonymní (neregistrovaný) 15.06.2010, 12:41:10 xxx.xxx.174.103
už se to tady probíralo http://papousci.chovzvirat.com/diskuzni-forum/kategorie-1/tema-2979/
Orina (neregistrovaný) 15.06.2010, 15:48:14 xxx.xxx.97.108
Já bych doporučovala pořídit si psa, papoušek není zvíře pro kšíry ani pro vodítko. Moderní doba sice nabízí moderní prostředky na kočírování papouška, ale stále mi vodítko a pták spolu nepasuje. Snad se časem dostanu k tomu abych udělala nerozmazanou fotografii mého amazońana jak si spolu umíme *pokecat* když pleju záhon a on sedí vedle mě. Samozřejmě bez vodítka, ale v kleci.
anonymní (neregistrovaný) 13.07.2010, 08:54:33 xxx.xxx.105.48
Já teda papouchy taky přenáším i s klecí nebo v rukách do venkovní klece a zas tak komplikované to není. A místo kšíru jsem jim raději udělala větší klec venku, kde se mohou slunit nebo osprchovat vodou. Přenášení je sice starost navíc, ale lepší než kdyby se mi s kšírama vysmekli a někde ve větvi zachytili a oběsili. V kleci jsou naprosto spokojený, vidí na mě a já na ně, ikdyž jsou zvyklí doma sedět mi na rameni.Papoušek není pes aby se uvazoval na vodítko.
anonymní (neregistrovaný) 13.07.2010, 09:27:24 xxx.xxx.179.210
Pre: Ivana Lipš - Ivy5: Kombinácia vták a kšíry je jednoducho hlúposť. Pokiaľ mám k svojmu papagájovi vzťah a chcem mu dopriať pobyt vonku, tak niečo obetujem a budem ho prenášať aj s klietkou alebo mu urobím či kúpim druhú - vonkajšiu. Ide hlavne o pohodu a bezpečnosť a toto kšíry v nijakom smere nezabezpečujú.
cone
cone 13.07.2010, 09:40:49 xxx.xxx.67.3
Souhlasím plně s Orinou a odpovědí slovenského kolegy. Navíc rada od Oriny se mi nezdá arogantní, ale vystižná.
Orina (neregistrovaný) 13.07.2010, 14:48:25 xxx.xxx.69.41
Někdy je dobře, že se objeví v profilu i rok narození toho kdo odpovídá. K takové odpovědi co mě byla přehozena 46.131 mohu sdělit, že by to mohla být moje dcera a tahle generace má celkem zvláštní způsob komunikace. Jinak v létě, kdy jsme všichni venku se hodí pro papouška klec menší na ven. Konec konců v zimě, když jdeme bruslit a máme papouška tolik rádi taky si ho nebereme sebou na procházku.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.