Je to samec či samice korely?
Dobrý den, prosím poznal by někdo, jestli mám samici nebo samečka. Jsem z toho trosku zmatená :/
Dobrý den, prosím poznal by někdo, jestli mám samici nebo samečka. Jsem z toho trosku zmatená :/ děkuji.
Jestli je to holka nebo ne poznáte to podle tvářiček nebo Podle zbarvení zbarvení kluk má tmavě šedý holkama světle šedý a tvářičky kluk má sytý tvářičky jsou hodně vidět a holčička mám nevýrazné tvářičky jako jsou vidět ale málo
Zdravím, tak za 3roky to už paní nebo slečna určitě ví. A mimochodem z té fotky je jenom slabý typ! Je potřeba dát víc fotek a ještě i z různých úhlů! Navíc si nemyslím, že by po takové době na to ještě reagovala. A já reaguji na vás jen proto, že váš popis určení málokdo pochopí a ještě k tomu "třešnička", ty názvy “kluci a holky”, tak to je vážně něco!👎Prosím vás i ostatní, kteří to mají ve zvyku, takhle motat - nikdy to nebyli a ani nebudou a ani se nerodí nebo jsou to ptáci, papoušci, takže se líhnou a jsou to mláďata, buď samička nebo sameček! DĚKUJI.
Nevím jestli je to myšleno, tak jako na mnou vložené a popsané fotce, ale to je přírodní šedá mutace a stejně to má i mutace skořicová a tady je to jednoduché, ale zase né u mláďat! A u ostatních mutací je to mnohem složitější. Tolik jen takové malé vysvětlení, s pozdravem Zappe