To by mně docela zajímalo, kde jsi ho našel. Je kroužkované, neopeřené a tudíž to muselo být někde u holubníku, protože tohle mládě se samo daleko dostat nemohlo !!! Mimochodem, jak dopadli tvé andulky ? Korely se už vylíhly ? A co ten malej vrabčák, jak dopadl.
Podle kroužku na noze a plného volátka jsem si téměř jistá, že se Jirka nudil a vybral někomu holubník. Co taky jinýho dělat, odchovy mu hynou /korely,andulky/ *Nalezené* mládě vrabce už to má nejspíš taky za sebou :-((( teď je další na řadě chudák holoubě...Jestli se pletu, tak se omlouvám.
bude se nejspis nudit a bude to nejaky kluk ze zakladky.protoze normalni chovatel by nevzal dobre vypadajici mlade od rodicu,dej ho zpet aby neumrel hlady uz ted musi mit hlad
Když se ptal čím krmit mládě vrabce, bylo mu Adf řečeno, že vrabce těžko zachrání, ale úspěch může být s holoubětem, rorýsem nebo kosem. A světe divse, Jirka nalezl holoubě....Jirko vzpamatuj se a neexperimentuj ze živými tvory. Zatím co jsi měl, tak jsi spolehlivě zlikvidoval.
když k fotce napíšeš "to je ono" tak každý normálně smýšlející člověk pochopí že o to holoubě skutečně jde. Přesťaň si z lidí dělat blázny a raději se běž učit, třeba český jazyk, ty tvoje inteligentní příspěvky bez háčků a čárek už mě docela lezoou na nervy!
Tomáš
Jestli jsi ho ještě od včerejška nenakrmil, tak mu běž rovnou vykopat hrobeček...a souhlasím s předchozím příspěvkem. Než větu odešleš, tak si to radši 5 x po sobě přečti, protože to je porod to po tobě pochopit !!!
Jirko včera si psal. že je neopeřené a vypadá asi tak jako na fotce kterou si vložil včera. Na fotce kterou si vložil dnes je už docela pěkně opeřené/ochmýřené. To se přes noc nestane. Nevím čím se dokrmují mláďata holubů, ale živě vidím, jak ho láduješ máčeným obilím.
ja ho kt¨rmim macenim obylim uz sem psal chovazely holubu a on mne napsal co mam mu davat a jak se o nej postarat a potom ho prej muzu uz nechat ze sam uz nebude v prirode zrat
Proboha Jirko, přečti si ty příspěvky po sobě. Takhle se to nedá číst. Český jazyk má háčky, čárky a tečky na konci vět. Na začátku nové věty je vždy velké písmeno. Např. by to mělo vypadat takto : ěščřžýáíé,.- QWERTZUIO apodobně. Pominu hrubky !!!