tak jsem byl po dlouhé době na trhu v týníšti a domů jsem odjížděl zklamaný, polovic přenosek než jindy a lidí mraky, chtěl jsem jednu andulku když už jsem tam byl ale vybrat alespoň solidní byl nadliský výkon, vše pidimrzáčci, nebo bez drápků, trpějící prujmama nebo naopat těžce dýchali, za to u výkupáků byli poměrně pěkné, chtěl jsem si koupit bažanty nebo okrasné kachničky ale vůbec nic, z ptáků spíše austrálie za poměrně vysoké ceny a kvalita žádný zázrak, jak to bylo na jiných burzách, také úpadek kvalitních ptáků, nebo ptáků vubec, když navštívím jiné trhy tak při srovnání s týníštěm, Týníště velice zaostavá
To s Váma musím souhlasit, když jsem začal asi tak před 6 lety s chovatelstvím tak Týníště bylo na dobré úrovni. Ted je to už hrůza i ty výkupy co si ty lidé dnas troufají dát do výkupu. Když jsem se na to minule díval všichni tam cpaly andulky a nejmíň každému druhemu tam několik ptáků nechali, protože měli nějakou vadu. Přijde mi to docela smutné jak se to chovatelství strašně zhoršilo. Je to sice jen můj názor možná že jinde to vypadá jinak. Já jsem ale zatim jinde nebyl takže jediné co můžu porovnat je Týníště před prár lety a dnes.
souhlasím ve všem s vámi, byl jsem několikrát v přerově a vždy o mnoho lepší než Tyníště, větší výběr papoušků, kvalita výš a navíc uspořádání trhu také na mnohem vyšší úrovni