přikldám fotku mládat co jsem měl nafocené v budce do chovu jsem si ponechal 2 samce a samičku jen pro představu přikládám fotku jak se už pěkně vybarvují jsem zvědavý jak budou vypadat po ůplném přepeření
na první fotce mládě vepředu
Touhu po duhovkách jsem už tedy definitivně vzdala, nabídky byly neseriózní, nevím, kdo se tím baví, že nabízí, co nemá nebo nechce prodat. Padly mi do oka na burze tři mláďata - vkládám jejich fotky. Pomůžete mi pojmenovat mutace?
mládě č 1
všechna mládata jsou perlová pokud je použijete do chovu vloha pro perlovou kresbu je dominantní tudíž stačí aby jeden z rodičů byl perlový a v mladých se určitě také perlových dočkáte
Tak jak jste mne požádala do emailu, odpovídám. Mládě č. 1 je světlemodrá perlová, mládě číslo dvě světlemodrá žlutolící perlová, fotka číslo 3 světlezelená perlová. Mrzí mne, že jste se k duhovkám nedostala, ty nabídky vypadali nadějně. Aspoň se můžete přidat do diskusí, až tu zas někdo bude tvrdit, že jsou za 80,- na každé burze, stačí se prý jen dobře dívat. Hodně štěstí v chovu :-)