Ahoj, nemáte někdy tip na nějaké hezké voliéry do bytu na kolečkách, které by měly i takový ten ochranný límec dole u roštu na zachytávání vypadávajícího jídla? Něco pro větší papoušky, např. žako a za přijatelné ceny. Líbí se mi cenově i vzhledově třeba Omega II nebo III, ale ta, alespoň podle obrázků nemá ten ochranný límec. Předem díky za jakékoli tipy.
co se tyce "blatniku" je treba si dat pozor na provedeni uchyceni. musi byt snadno odendavatelne. pokud jsou sroubovaci, jsou akorat k zlosti, kazdy den provadet rozborku a sborku je opruz.
omega II ani III neni klec pro velkeho papouska. pro velkeho papouska hledejte neco s pudorysem alespon 100*80 cm
Dobrý den, zeptám se taky ohlědně omegy II, pro dve korely, zda stačí rozměry 56x56x146 nebo mám jít do té větší 56x71x146. klidně doporučte jinou. děkuji
Mě se Omegy moc nelíbí, já dávám raději přednost klecím obdélníkovým, ve kterých může papoušek taky lítat. Píšu to proto, že nemůžete nechat samotného papouška puštěného v bytě, aby si náhodou něco neudělal. A vždycky není tolik času, aby byl celý den puštěný. V obdélníkové kleci se víc vylítá. Nejpodstatnější na kleci (nebo na voliéře) je vždycky délka.