Aktuálně: 3 730 inzerátů211 798 diskuzních příspěvků18 271 uživatelů

PYRURA - který druh do bytu?

Štěpán (neregistrovaný) 02.05.2010, 15:45:23 xxx.xxx.57.166
Dobrý den.
Také uvažuji o novém mazlíkovi do bytu. Prý jsou nenáročné PYRURY- lehce ochočitelné,dokonce se prý i naučí pár slov.. Nemám žádnou zkušenost. Můžete mi někdo napsat-jestli je PYRURA opravdu vhodná do rodiny? A jestli ano-pak jaký druh? Jsou některé pyrury méně hlasité? Nebo lepší k ochočení? Máte nějaké fotečky vaší pyrury? Napište,zveřejněte dotečku nebo video. Díky moc.
anonymní (neregistrovaný) 02.05.2010, 16:24:50 xxx.xxx.16.33
stepane nebo radku nebo slecno touzici po videu, nestacilo by zalozit jedno tema? to tu uz mame pyrura nebo mnisek, aymara, ukazky mluvicich mazliku, ted opet pyrura... fakt by to neslo resit v jednom vlaknu??
anonymní (neregistrovaný) 02.05.2010, 18:45:57 xxx.xxx.0.70
U každého příspěvku je vidět IP adresa, takže nemá cenu se přejmenovávat . Prostě co chcete vědět se zeptejte v jednom
vlákně .
anonymní (neregistrovaný) 02.05.2010, 20:13:09 xxx.xxx.57.166
SORRY...jsme početná rodina-a tak se střídáme i v diskusích...není třeba se přece registrovat každý zvlášť...NE..??? A každý má právo na dotaz...i na různé postřehy...Tak klídek,prosííím... Krásný den....
Orina (neregistrovaný) 03.05.2010, 08:55:27 xxx.xxx.82.120
U nás je to také tak, jeden počítač a všichni na něj lezou. Mnohdy si pak lidi myslí, že určitě nevím co píšu. Takže když vám chovatel koní napíše postřeh o papouškách pod mojí adresou nejsem to já, jenže to bohužel nikdo neví.
Pro zadavatele pyrura do bytu. Pyrrhura molinae hypoxanta
Obrázek
zlatovláska (neregistrovaný) 04.05.2010, 19:47:15 xxx.xxx.107.241
Uplně nejlepší je podepsat se jako Radek a pak napsat v první větě: ČetlA jsem ...... =D
anonymní (neregistrovaný) 04.05.2010, 22:52:18 xxx.xxx.57.166
Hmm..Nemá to tu být náhodou o něčem jiném-než o sledování písmen? Pokud vím,skoro každému pisateli mužského pohlaví se v rychlosti stalo,že hold přiklepl v textu " A "..A na to můžu dát krk..Já myslím,že je úúúplně fuk,KDO píše...ale důležité je CO píše..OBSAH psaní je to hlavní...Nemyslíte? A že tu někteří občas řeší překlepy..nebo pravopisné chyby-to teda žasnu..Fakt.. :-(
anonymní (neregistrovaný) 05.05.2010, 08:03:31 xxx.xxx.6.82
A mě se zdá, že vzhledem k tomu, že zadavatelé nemají s papoušky žádné zkušenosti a pouze s diskusí a názorů ostatních získali dojem, že tento druh papouška je "prý nenáročný a lehce ochočitelný", je jejich výběr značně unáhlený a představa skreslená. Nebylo by lepší najít si tu chovatele, který má s konkrétním druhem zkušenosti a obrátit se přímo soukromě na něho, domluvit návštěvu a zažít papouška v reálu? :-) Petra

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.