Aktuálně: 3 505 inzerátů217 151 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

UKÁZKY MLUVÍCÍCH MAZLÍKŮ

Radek (neregistrovaný) 01.05.2010, 15:44:11 xxx.xxx.57.166
Dobrý den.
Četla jsem tady diskuse o tom,jak se který mazlík může či nemůže naučit mluvit nebo co se dokáže naučit. Buďte tak hodní-a pošlete nějaká krátká videa,jestli takové miláčky máte doma. Rádi se jistě všichni podíváme. Já osobně moc prosím hlavně majitele těch měnších papoušků-pokud by měl někdo šikovné senegaly,mníšky nebo pyrury..Právě ti totiž zajímají hodně lidí,kteří se poohlížejí po novém členu rodiny... Pojďte prosím do toho-ať otevřeme zajímavé a veselé téma ..Mimo jiné: Včera byl prý "den ptačího zpěvu"..Tak jsem myslela na všechno ptactvo-to ve volné přírodě i to chované..Myslím,že jsem nebyla jediná,kdo si na to vzpomněl..Zatím pa-a posílejte prosím příspěvky a videa.. :-))
anonymní (neregistrovaný) 01.05.2010, 17:14:34 xxx.xxx.80.254
Přání sice krásné, ale mnoho z nás nemá pořádnej foťák natož kameru. Asi nejste z laciného kraje, když předpokládáte veškerý komfort pro natáčení videa. Mluvících papoušků je dost, ale videa určitě nebudou.
anonymní (neregistrovaný) 01.05.2010, 20:10:58 xxx.xxx.16.80
tak nemusite mit prece kameru, tu nemam taky, ale mobil , ktery nataci video ma snad uz kazdy 3 clovek a kazdy digitalni fotak vam taky uz natoci video.
anonymní (neregistrovaný) 01.05.2010, 20:19:35 xxx.xxx.65.98
Člověče kde žijete, proč mám mít mobil, který natáčí video. Já to nepotřebuju. Vy jste asi opravdu přilítl z jiného světa, že si myslíte, že v Čechách jsou všichni tak bohatí aby si kupovali pořád nové věci, včetně mobilu, který natáčí video. Asi vás rodiče hodně dotují, že si to můžete dovolit. mě nikdo nic nedá tak mám staré věci a musí mi to stačit taky. A pokud mám něco nového, tak mi to musí vydělávat jako třeba počítač, na kterém teď píšu. To jen proto abyste se nedivil, že mám počítač.
Radek (neregistrovaný) 01.05.2010, 22:03:30 xxx.xxx.57.166
No...myslím,že diskutovat o technice nemusíme...Tady se zabýváme chovem,radami a prezentací našich opeřenců...Takže-prosím o smír...A lidi,kteří mají možnost,prosím podělte se o pár záběrů..Z mobilu by to jistě stačilo-na kvalitě přece až tak nezáleží.. A hlavně-je první máj-"lásky čas."Tak se tu nebudeme přece handrkovat..Buďte tolerantní a přejní... Přece stále by mělo platit: kdo má rád zvířata-má rád i lidi..ne? A své miláčky nám prosím předveďte-kdo máte tu možnost..Díky..
anonymní (neregistrovaný) 02.05.2010, 21:08:56 xxx.xxx.19.6
pro zadavatlku - mluviciho papouska nemam, ale presto vlozim svoji reakci. neverim vlastnim ocim tomu, jake jsou tady na vas prispevek reakce. napsala jste svuj dotaz moc hezky, nechapu docela hnusne reakce tech, co odepsali. odpovedi typu "kde zijete, jste z jineho sveta" jsou opravdu trapne. tak preji hodne stesti :)
anonymní (neregistrovaný) 02.05.2010, 22:34:36 xxx.xxx.57.166
I já přeji všem jen to dobré-a hodně trpělivosti s výchovou ptačích mazlíků a radosti z vysledků.. Buďme k sobě přejní,předávejme si ochotně rady,zkušeností a nebojme se podělit o obrázky nebo videa našich opeřenců...A ti,které to prudí,tak ať se raději neunavují psát popudlivé příspěvky..Nemá to přece význam...
Orina (neregistrovaný) 03.05.2010, 08:38:45 xxx.xxx.82.120
Mluvícího mazlíka můžu poslat, ale nevím jak sem vložit video. Jestli zadavatel napíše svůj mail, pošlu mu to domů.
Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.