Dobrý den, dnes ráno, korelka pípala, vse ok ale jak jsem ji chtela pustit z klece, tak se zacala bulat. snaží se lítat, to jí jde, ale pri dopadu jakoby hledala rovnováhu. je unavená, ted mi spí na rameni, mazlí se, ale porád se bulá. byla jsem na veterine a tam uz je zavreno... co mám dělat?
skořápky rozdcceny, sépiovky má dve, jednu čistou jednu banánovou. upila čaje, snedla bílek a zelené, ted se cistí, sem tam pípne...může mi na to třeba i umřít? nemám nekde hledat veterináře?
ted zobká skořápky a drcené mušle... kdyby byl nejak to... na umreni, tak neni takovy aktivní, ne? nebo se pletu? jeden do zverimexu, je jeste neco, co by mel dostat? koupim jeste mrkev a jablka.
no možné je všechno,ale v noci jsem nic neslyšela, ani při letu do niceho nenarazila, jen me napadá, že jsem ji přivřela nožku do klece, ale to ani nepípla,byla tam díra a chodila normálně... to bylo před trema dny, to už by se projevilo dřív.
pokud vrávorá možné je že do něčeho narazila, kostku ledu zabalte do ponožky a dejte na hlavu (beze srandy) ... takto sem už "léčila" dva ptáky na radu opravdu vynikajícího veterináře a pomohlo
tak jsem koupila ve zverimexu kapky a kapátkem jí to dávám. pridala jsem mrkvičku, je při chuti. a pípá, lozí po kleci. budu ji pozorovat, za vsechny rady moc dekuji
Ahoj,
Má 2 koreli ale nechcou mě snážet vajčka tolikrát jsem viděl že se pářili lezou do budky ale nesnesli ani jodnou fajčko..Není v tom nečco spetně...
ptám se proto, že nám se stalo něco podobného loni u rozel - asi 10 dní po výletu z hnízda přestaly létat a tak divně přepadávaly dopředu při chůzi, museli jsme jim dát krmení na zem, jen lezly po pletivě. Nevím proč, ptala jsem se i tady na diskuzi a nikdo mi neodpověděl. Po týdnu začaly zas létat, nejdřív jen z bidla na bidlo a pak v pohodě přes celou 6 metrovou voliéru a pořád nevím, co se stalo. Je to mládě korelky nebo už starší?
má asi tri roky, a je to presne, jak ríkáte, kymácí se dopředu, když chodí, spadne na zobáček, ale pořád má jiskru v očích, papá, pije, jí ovoce, sépiovky... na bidle spinká, ale když se chce protáhnout, tak se chytne zobáčkem o pletivo. zítra raději jdu na veterinu, ale zase si říkám, jak jí může pomoci... dávájí se ptákům nějaké injekce?
dávají, nechci Vás děsit, my ještě nenašli veterináře, který by pomohl papouškovi. Přeji Vám, ať máte víc štěstí. Určitě bych ale na veterinu zašla. Napište potom, co a jak. Zajímá mě to.