Aktuálně: 3 728 inzerátů211 754 diskuzních příspěvků18 271 uživatelů

nezájem andulek o hnízdění?

anonymní (neregistrovaný) 01.05.2010, 08:22:11 xxx.xxx.202.14
přeji pěkný den,zakládal sem tento dotaz na ifauně,ale sleduju že je tady asi větší návštěvnost,tak třeba ještě někdo něco poradí tady. takže tady je můj dotaz a děkuji za každou radu! ...."mám v kleci pár andulek,před čtrnácti dny sem jim dal budku,ale ještě sem je neviděl ani jednou do ní vlézt. sameček vypadá že o páření nemá zájem. samička by si asi dala říct ale on ji většinou klovne nebo odletí. jediné co sem pozoroval,tak že se krmí,ale taky krmí spíš samička samečka,než naopak. co myslíte bude z toho něco???"
Mikeš (neregistrovaný) 01.05.2010, 10:41:10 xxx.xxx.116.119
Chovatelství je trpělivost a hra s časem. Někdy vyhráváte vy, někdy papoušci. Pár může zahnízdit ihned, po měsíci, po půl roce nebo po 4 letech. Že se jedná o andulky, kde to není tak složité? To mohou říkat jen ti, kterým to zatím vychází. Rozhodně i chov andulek dokáže překvapit. Proto, když přejde dlouholetý chovatel andulek na střední a velké papoušky,má za sebou dobrou školu a zkušenosti, která se u dražších papoušků neztratí. Na hnízdění andulek nepotřebujete ani druhý pár nebo kolonii, protože údajně andulky lépe hnízdí. Když budou chtít zahnízdí i jeden pár. Záleží na vás jak brzo chcete odchov a jestli tedy nepřikoupíte ještě jeden pár a nezkusíte to prozatim s nimi.
anonymní (neregistrovaný) 01.05.2010, 13:33:54 xxx.xxx.204.249
andulky které jsou v klecích samostatně pk páru zahnízdí hůř než v kolonii
u mě to dělají také, měli šanci půl roku, krmili se atd aůle do budky prostě nevlezli ... předělala jsem je k ostatním do kolonie a během hodiny obsadili budku a nyní už sedí na vejcích ...
spoustu chovatelů znám co to taky tak měli
anonymní (neregistrovaný) 01.05.2010, 17:16:31 xxx.xxx.80.254
Andulky mám po páru a hnízdí bez problému. Žádnou kolonii mít nemusí. Opravdu záleží jestli zahnízdit chtějí nebo ne.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.