Aktuálně: 3 732 inzerátů209 893 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

Přerovská burza-jaká zvířata

cone (neregistrovaný) 03.10.2010, 14:09:12 xxx.xxx.67.3
Asi zrovna s tím pánem jsem měl dojednanou schůzku, samec měl holou hlavu - údajně ne od samice / a na jedné boční straně horní části zobáku měl nějaký výrustek, a na straně opačné zase kousek zobáčku chybělo. Hledám min. čtyřletého samce, čistého fantiensis, létajícího a v kondici, můj samec z chovného páru padl, mladého dvouletého samce mám, o dalších šesti dvouletých vím. U těch dvou souběžně nabízených mladých bych si nebyl jist, zda jou g.f. nabo g.g/fant. Nějak se mi lepí smůla na paty, u nově sestaveného páru g. gulielmi - mám jej dva roky a stáří neznám, loni tři vejce, z toho dvě opl., jedná se o dovoz - mi částečně ochrnul samec na nohy, takže jej nechám na dožití a samici prodám. Další mladý pár gulielmi g. mám a čekávám letos již odchov. Chci nakouknout k nějakým zajímavým a míň hlučným amazoňanům již tento rok, spíše už něco mám vyhlídnuto tak to bude již tento měsíc.
fylip
fylip 03.10.2010, 14:59:22 xxx.xxx.80.34
Tak to myslíme asi někoho jiného. Tam ten Pána měl toho samce krásně vybarveného rok 04. Pán za něho chtěl myslím 10 500 kč
Lukáš (neregistrovaný) 06.08.2012, 19:46:53 xxx.xxx.44.36
dobrý den rad bych zjistil webowou stranku burzy ve Výškově. Dekuji za odpoved poslete mi ji kdyžtak na E-mail dekuji LUKÁŠ

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.