Dnešní Přerovská burza
Dnešek opravdu nic moc.Z autsrálie nebylo skoro nic.Toho samce penanta jsem viděl taky.Nevím co to s tím zobákem měl ale měl ho jakoby plochý.Z austrálie ještě doplním jednoho samce červenokřídlého 4-letého,asi 3 baranrdi límcoví,2 vibarvující se samci nádherných a jeden vybarvený samec.Z penantu opravdu málo.Známí si chtěl koupit kouřového samce k m,láděti které jsem mu loni prodal a samce nesehnal.Pánovi s kterým byl domluvený se nedovolal.Jinak kouřáka jsem neviděl ani jednoho.Celkově se mi zdá že samců je o hodnjě míň než samic, nezdá se vám?Myslím co se týče kouřovích.Viděl jsem potom celkem dost spěváku, ale spíš opalíni.Jedna samice od královských.To je z austrálie tak vše.
Z afriky tam bylo víc.Byly tam dva lidi se žakama,nějací amazonci černotemení,Jedna samice klektuse.Z poicephalusu jsem neviděl skoro nic.Tři konžští,pár senegalců a 2 majeráci(to všechno až na dva senegalce měl známí),nějací alexandři.Burza byla dobrá na alexandry rudohlavé.Byly tam 4 páry z toho 3 krásné.Byly nějací amazoňani modročelí a jeden oranžovokřídlí.
Určitě si ještě na něco vspomenu tak to tady dopíšu:)
fylip