Foto další vylíhnutí obecní satyrové a konečně se vylíhlo prvních 8 čistokrevných diamantových. Hlavně aby vše v tomto psím počasí vydrželo. Zdraví Míla
Tak 10dnů v naprosté pohodě a já si naivně myslel že to bude vše v pořádku ale 11 den druhá slípka kuřata zabila.
Takže trio je k přirozenému odchovu nevhodné, znovu se mi to potvrdilo. Zdraví Míla
"Čtvrtý obecný satyr" se dívá na svět optimisticky. (-:). ať mu to vydrží a dále pěkně ve zdraví prospívá. On už tak maličký má na nožičce kroužek ? Z čeho ten kroužek je a jak se nasazuje ?
J.Marková
Dobrý den,
u vylíhnutých kuřat používám podélně rozříznutou pvc hadičku o průměru 4mm, abych si udržel přehled od které slepice které kuře pochází. Nasazuje se snadno a rostou s nohou, lze je použít tak do 4-6 týdnů věku. Zdraví Míla Stehlík
Dobrý den, jelikož kachny nechovám nemám s tímto osobní zkušenost, nicméně si myslím že by to nemusel být problém. Je třeba to ale chvíli pohlídat zda to bude fungovat.
Zdraví Míla Stehlík
Dobry den, z vajicek elliotu se mi vylihlo 1 kure s krivym stojackem, doufam jestly sedne slepicka tak bude uspesnejsi, dnes se mi klubou v lihni stribrni, vypada to ze jich bude dost a zlata slepicka sedla na 16 vajec, to je trochu dost. Preji at se vsem dari v chovu bazantu, drubeze i jineho ptactva.